Δυναμική είσοδο στον κόσμο της μυθοπλασίας έχει κάνει το OPEN με τη σειρά Έρωτας φυγάς στην οποία οι εξελίξεις φέρνουν τη μία ανατροπή στην άλλη στον έρωτα Μάρκου και Αλεξάνδρας.

Ο Μάρκος κινδυνεύει να εκτελεστεί στη φυλακή και η Αλεξάνδρα προσπαθεί να φτάσει στο πλευρό του όμως ο Ιάσονας την προλαβαίνει και την απειλεί. Δε δέχεται ότι έκανε ένα τόσο μακρινό ταξίδι χωρίς να του το πει ενώ κουβαλάει στα σπλάχνα της και το παιδί του. Εκείνη τον παρακαλάει να δει τον «αδελφό» της για μια τελευταία φορά όμως τα παρακάλια της δε φτάνουν. Ο Ιάσονας της δίνει την εγγύησή του ότι θα κανονίσει ο Μάρκος να μη πάθει κάτι.

Όμως όλα όσα της λέει είναι ψέματα. Ο Ιάσονας έχει μάθει για την πραγματική σχέση του Μάρκου με την Αλεξάνδρα! Ο ίδιος ο Μάρκος του τα αποκάλυψε μέσα στη φυλακή ζητώντας του συγνώμη για τα ψέματά τους. Ο Μάρκος στο μεταξύ δέχεται επίθεση στη φυλακή καθώς κάποιος έχει βάλει άτομα να τον σκοτώσουν. Σώζεται όμως και μάλιστα καταφέρνει να αποδράσει από το νοσοκομείο.

Ο Ιάσονας συνεχίζει τις κατηγορίες προς την Αλεξάνδρα την οποία απαξιώνει λέγοντάς της πως αυτός είναι που της έδωσε κάποια αξία και την έκανε κυρία από μια απλή καμαριέρα. Πρέπει με τη σειρά της να εκτιμήσει όσα της δίνει και να ξεχάσει το παρελθόν της.

Παράλληλα, ο Μάρκος φτάνει στο κτήμα αποφασισμένος να σκοτώσει τη Μαργέτα που είναι υπεύθυνη για όσα του συνέβησαν. Ο Στρατής όμως τον προλαβαίνει και τον πυροβολεί. Η Μαργέτα τον διατάζει να τον στείλει πίσω στη φυλακή και ο Στρατής το κάνει αφού πρώτα του αποκαλύπτει ότι η Αλεξάνδρα είναι πλέον παντρεμένη με τον Ιάσονα.

Ο Ιάσονας αποκαλύπτει στην μητέρα του όλα όσα ξέρει για Αλεξάνδρα και Μάρκο και αυτή κάνει την ανήξερη. Της ανακοινώνει ότι έπαψε να πληρώνει δικηγόρο υπεράσπισης και δε τον νοιάζει τι θα απογίνει. Σύντομα ο Μάρκος δέχεται έναν παλιό γνώριμο στο κελί του, τον αδερφό της Αλεξάνδρας. Οι δυο τους τσακώνονται και η μάχη εξελίσσεται σε φωτιά στις φυλακές.

Έρωτας φυγάς: Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο