Λίγο πριν την έναρξη της δεύτερης σεζόν τα νέα spoiler δείχνουν πως ο Έρωτας Φυγάς συνεχίζει το ίδιο καταιγιστικός και στον Β’ κύκλο.

Το τέλος του πρώτου κύκλου είδε την Αλεξάνδρα να πυροβολεί τον Ιάσονα. Η γυναίκα θα μπει στη φυλακή για αυτό με τον Ιάσονα να χαροπαλεύει αλλά τελικά να τα καταφέρνει. Τίποτα όμως δε θα είναι ίδιο ανάμεσά τους.

Ο Ιάσονας πονάει από το γεγονός ότι η Αλεξάνδρα όχι μόνο δε τον αγάπησε ποτέ, αλλά δε θα τον αγαπήσει και ποτέ όπως τον Μάρκο. Η συμπεριφορά του γίνεται απότομη με όλους.

Στο δικαστήριο της Αλεξάνδρας οι κατηγορίες του θα είναι φαρμάκι παρότι η Μαργέτα επιμένει να είναι επιεικής μαζί με τη γυναίκα του και να μη στερήσει τα παιδιά του από τη μητέρα τους.

Λίγες μέρες μετά πράγματα ο Ιάσονας θα αλλάξει απόφαση και θα αλλάξει την κατάθεσή του στον εισαγγελέα. Κάπως έτσι η Αλεξάνδρα θα βρεθεί εκτός φυλακής. Μόνο που ο Ιάσονας δε θέλει να τη βοηθήσει αλλά να την καταστρέψει.

Επιστρέφοντας σπίτι η Αλεξάνδρα δε βρίσκει τα παιδιά της. Ο Ιάσονας τα έχει πάει αλλού. Εκτός από αυτό όμως την αναγκάζει να γίνει ξανά υπηρέτρια του σπιτιού καθώς θέλει να την ξεφτιλίσει…

Ο Έρωτας Φυγάς επιστρέφει με νέα επεισόδια στις 17/9:

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυτό είναι το ύπουλο σχέδιο της Εύας Φαρμάκη

Ο παράδεισος των κυριών: Αυτός βοηθά τη Βικτώρια να πάρει εκδίκηση μετά την αποφυλάκιση

Καιρός: Θα δεινοπαθήσουμε και τις επόμενες ώρες από την Κακοκαιρία Daniel! – Πότε επιτέλους θα έρθει η «λύτρωση»