Η κρίσιμη στιγμή της συνάντησης της Μαργέτας με τον Κοντογιάννη στη σειρά του ΑΝΤ1,  Έρωτας Φυγάς έφτασε. Ο Στέφανος παρών. Τρεις εκκωφαντικοί πυροβολισμοί θα σημάνουν το οριστικό τέλος του πόνου και της απόγνωσης. Κι ενώ στο σπίτι της Κηφισιάς διατρέχουν τον απόλυτο κίνδυνο, το Κιάρι υποδέχεται ένα πρόσωπο που φαίνεται να κερδίζει όλο και περισσότερο χώρο μέσα στο μυαλό του Ιάσονα.

Ο Μιχάλης μαθαίνει για την απόπειρα αυτοκτονίας της Νάντιας, ενώ η Ρηνιώ έρχεται αντιμέτωπη με μια οδυνηρή συνειδητοποίηση σχετικά με τον Νικόλα.

Η Ευγενία μαθαίνει την αλήθεια για τον τάφο του Δεμερτζή και έρχεται πιο κοντά με τον Φάνη. Ποια είναι η νέα απειλή που εισβάλλει στο σπίτι του Ιάσονα και τι συνέπειες θα έχει για την Αλεξάνδρα; Επεισόδιο 110 (τελευταίο επεισόδιο). Η μέρα του γάμου της Ρηνιώς και του Νικόλα έφτασε και οι εκπλήξεις υποδέχονται η μια μετά την άλλη. Ένας μυστηριώδης πίνακας καταφτάνει στο Αρχοντικό στο Κιάρι, ενώ η Ελπίδα λαμβάνει ένα κοφίνι με ένα «εύθραυστο» δώρο… Ο Μιχάλης αποφασίζει να παρανομήσει στο όνομα της αγάπης.

Η Ρηνιώ αγωνιά για το αν ο Νικόλας θα έρθει στην εκκλησία ή θα φύγει για την Αυστραλία…και όλα αυτά όσο η Μαργέτα αποφασίζει να επιστρέψει στο Κιάρι…Όλα στην κόψη…σαν μια ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί….

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ


Όλες οι ειδήσεις

Survivor spoiler 26/6: Αυτός είναι το φαβορί στον τελικό

Ενημέρωση αναβάτη του Isle of Man TT για την εξαντλητική διαδικασία ανάρρωσης

Survivor: Τέλος το κρυφτό-Τα αποκάλυψε όλα ο Γιώργος Λιανός