Ο Μιχάλης κάνει τα πάντα για να δει την αγαπημένη του και να της δώσει κουράγιο στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Η Νάντια αρνείται να συναντήσει τον οποιοδήποτε στο επισκεπτήριο. Κυρίως εκείνον. Δεν θέλει να τον μπλέξει στη δική της ιστορία και να συνδέσουν το όνομά του μαζί της. Εκείνη πλέον είναι μια δολοφόνος. Ακόμη κι αν έχει σκοτώσει τον ίδιο τον βασανιστή της, τον άντρα της τον Σωκράτη, η πράξη της είναι ασυγχώρητη. Ο κόσμος δεν ξέρει τι περνούσε στα χέρια του και η κατακραυγή είναι μεγάλη. Το μόνο που έχει να περιμένει είναι να πάει σε δίκη.

Ο Μιχάλης επιμένει και δεν το βάζει κάτω. Η Νάντια είναι ανένδοτη. Το χειρότερο είναι ότι δεν υπερασπίζεται τον εαυτό της. Αυτό που φοβάται ο Μιχάλης και η Ελπίδα είναι ότι μπορεί με τη στάση της να συμβεί το χειρότερο. Η ανθρωποκτονία τιμωρείται με την ανωτέρα των ποινών και δεν αποκλείεται η Νάντια να καταδικαστεί σε θάνατο.

Η Νάντια είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Δεν έχει τίποτα να περιμένει από τη ζωή της. Η καριέρα της χάθηκε για πάντα και δεν μπορεί να είναι μαζί με τον άνθρωπο που αγαπάει. Δεν θέλει να καταστραφούν και οι άλλοι γύρω της. Κυρίως ο Μιχάλης, ο οποίος της έδειξε καλοσύνη και είναι ο μόνος που την έκανε να νιώσει τι σημαίνει πραγματική αγάπη. Ετσι παίρνει τη μεγάλη απόφαση. Αλλωστε πόσο θα ζήσει ακόμη; Ξέρει τους νόμους καλά και το δικαστήριο ποτέ δεν θα έδειχνε επιείκεια σε μια δολοφόνο και μάλιστα γυναίκα που σκότωσε έναν εξέχοντα καθηγητή πανεπιστημίου και ένα χρήσιμο μέλος της κοινωνίας, όπως πιστεύουν. Ακόμη κι αν δεν καταδικαστεί σε θάνατο, τι να κάνει μια ζωή ολόκληρη πίσω από τα σίδερα; Ετσι παίρνει τη μεγάλη απόφαση και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στη φυλακή. Ωστόσο η πράξη της γίνεται γρήγορα αντιληπτή και την προλαβαίνουν ζωντανή. Ο Μιχάλης χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του όταν το μαθαίνει και αποφασίζει να είναι μαζί με την αγαπημένη του πάση θυσία γιατί δεύτερη ζωή δεν έχει…

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1