Η δραματική σειρά εποχής του OPEN, Έρωτας φυγάς συνεχίζεται με καταιγιστικές εξελίξεις αλλά και δυνατή πλοκή. Αποχρώσεις και εκφάνσεις ζωής και καρδιάς που γίνονται μαθήματα και συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να περιγράφουν, να επεξηγούν, και γιατί όχι να δικαιολογούν, περισσότερο ίσως από ποτέ, κοινωνικές επιλογές, συμπεριφορές και αποφάσεις προσωπικές αλλά και συλλογικές.

Στο προηγούμενο επεισόδιο ο Ιάσονας θεωρεί ότι η πανδημία είναι ευθύνη του Στρατή γι’αυτό και αποφασίζει να αναθέσει στο Μάρκο την επιστασία των κτημάτων.

Στο μεταξύ ο Στρατής φτάνει στην πόρτα του κυρ- Γιάννη στην Αθήνα, και η Αγλαΐα του λέει όλα όσα έψαχνε να μάθει. Ο Μάρκος καταλαγιάζει τις αγωνίες της Αλεξάνδρας και την κάνει χαρούμενη φορώντας της τη βέρα της, ενώ ο Σήφης από την Αθήνα, που κυνηγάει το ζευγάρι, φτάνει στην πόρτα του αρχοντικού.

Η Αλεξάνδρα στο επόμενο επεισόδιο περνάει δύσκολες μέρες. Η ίδια νιώθει να έχει αδυναμία και έντονη αδιαθεσία και ενώ προσπαθεί να το κρύψει και να μην γίνει αντιληπτή από κανέναν, δεν θα τα καταφέρει.

Κάποιος επισκέπτεται την Μαργέτα χωρίς να την περιμένει. Πρόκειται για την πρώην νύφη της, την Φιλίτσα. Η εγκυμοσύνη της θα την αναστατώσει και θα την αναγκάσει να λάβει μέτρα πιο δραστικά, για να εξασφαλίσει στην οικογένεια Δεμερτζή διάδοχο της περιουσίας. Στο μεταξύ ο Στρατής επιστρέφει απ’ την Αθήνα και μεταφέρει στη Μαργέτα όλα όσα έμαθε για τον Μάρκο και τον φόνο που διέπραξε. Παράλληλα ο Σήφης εξακολουθεί να βρίσκεται κοντά και να ψάχνει τον δολοφόνο του ξαδέρφου του…

Έρωτας φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

 

Όλες οι ειδήσεις

Viral: Πήγε σε συναυλία του David Guetta και συνάντησε τους Μέσι, Σουάρες και Φάμπρεγας! (vid)

Γλυκάνισος: Ο Καρίμ ανακρίνει άγρια τη Ραζάν – Πληρωμένοι ψευδομάρτυρες εναντίον του Στρατή

Παγιδευμένοι: Ο κρυφός εραστής της Μυρτώς πίσω απο τον φόνο της;