Η Αλεξάνδρα στη σειρά Έρωτας Φυγάς, κατηγορείται από τον Ιάσονα ότι το φουλάρι που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του Μάρκου είναι δικό της. Εκείνη όμως καταφέρνει να αποδείξει περίτρανα σε όλους ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφήνοντας τους πάντες άφωνους αφού κάποιος άλλο έχει βάλει το χέρι του να την ενοχοποιήσει. Ετσι, για μια ακόμη φορά ο άντρας της τής ζητάει συγγνώμη.

Η Ευγενία από την άλλη έχει επαναλαμβανόμενα ξεσπάσματα και ταράζουν την οικογένεια Δεμερτζή, η οποία αναγκάζεται να λάβει ειδικά μέτρα. Την ίδια ώρα ο Μάρκος πανηγυρίζει την επιτυχία της νέας επιχειρηματικής του κίνησης. Στο μεταξύ, τη στιγμή που ο Στρατής λογοδίνει την αδελφή του Ρηνιώ στον Νικόλα, η εισαγγελέας Νάντια δέχεται μια ανώνυμη καταγγελία που ενοχοποιεί τον Ιάσονα για τον φόνο του ξαδέλφου του, του Κωστάκη.
Ο Ιάσονας έχει αποφασίσει πως, αν τον στριμώξουν και τον κρίνουν ένοχο για τον φόνο, θα καταδώσει τον Μάρκο που είναι και ο αληθινός ένοχος. Η Αλεξάνδρα τον ακούει και τρέχει να προειδοποιήσει τον αγαπημένο της που της παραδέχεται όμως την ενοχή του. Η Ευγενία, που δεν μπορεί να ησυχάσει και έχει φτάσει στα όριά της τους παρακολουθεί και τους φωτογραφίζει μαζί.

Αρχικά δεν θα κάνει τίποτα και θα κρατήσει το φωτογραφικό υλικό η ίδια προκειμένου να δει πώς θα χειριστεί την κατάσταση και πώς θα πάνε τα πράγματα. Μετά από κάποιο διάστημα, όμως κι αφού θεωρήσει ότι ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι, θα στείλει τις φωτογραφίες στον Ιάσονα κι αυτό θα είναι η αρχή ενός μεγάλου κακού. Ο Δεμερτζής αυτή τη φορά δεν θα ακούσει καμία δικαιολογία από την Αλεξάνδρα και θα την πετάξει έξω από το κτήμα. Θα την πάει σε μια ερημιά και θα στρέψει το όπλο του πάνω της.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Τρεις οι υποψήφιοι προς αποχώρηση-Ποιος θέλετε να παραμείνει

Φτιάχνει καλύτερο Καραϊσκάκη ο Μαρινάκης!

Έκτακτο – Άσχημα νέα για τον Νίκο Μουτσινά