Η Αλεξάνδρα προτείνει στον Νάσο την θέση του επιστάτη στη σειρά του ΑΝΤ1, Έρωτας Φυγάς,  μιας και στο πρόσωπο του ίδιου και της Τζένης βλέπει εκείνη και το Μάρκο στις αρχές τους. Όπως αναφέρει το TiVi Σίριαλ, θέλει το ζευγάρι να στεριώσει σε ένα τόπο και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του χωρίς δυσκολίες.

Έχει νιώσει πως είναι να παλεύει με την απόρριψη της κοινωνίας και τους δίνει μια δεύτερη ευκαιρία. Η Άρτεμις με τη σειρά της φτάνει στο αρχοντικό των Δερμετζήδων καλεσμένη της Αλεξάνδρας και η Βάσω έχει βάλει σκοπό να επιβεβαιώσει τις υποψίες της για τη σχέση ανάμεσα σε Ιάσωνα και Άρτεμη.

Η συνάντηση είναι φυσικά σε πολύ καλό κλίμα αν και ανάμεσα στις δύο γυναίκες πλανάται στην ατμόσφαιρα ένας ατύπως ανταγωνισμός. Ο Μιχάλης είναι αποφασισμένος να βγάλει την Νάντια από την φυλακή με οποιοδήποτε τρόπο και γι’ αυτό ψάχνει να βρει τους κατάλληλους ανθρώπους που θα τον βοηθήσουν.

Και φυσικά προέρχονται από τον υπόκοσμο. Όμως αυτό δεν τον πτοεί. Ο Στέφανος με τη σειρά του έχει να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες για ένα φόνο που φρόντισαν να του φορτώσουν.

Όσο για το Φάνη δεν αντέχει άλλο μαζί με τα μυστικά του παρελθόντος. Έτσι, αφήνει ένα γράμμα στον Ιάσωνα που του αποκαλύπτει ότι είναι αδέρφια και αυτό θα φέρει τα πάνω κάτω στις εξελίξεις.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Spoiler 21/6: Αυτά τα χρήματα έχουν κερδίσει οι τέσσερις φιναλίστ έως τώρα

Οι κορυφαίοι 15 αναβάτες αρκετά γρήγοροι για να κερδίσουν στο Mugello την περασμένη σεζόν

Ο Παράδεισος των Κυριών: Καρέ καρέ οι τελευταίες στιγμές