Ο Στέφανος στη σειρά Έρωτας Φυγάς, δέχεται έντονη πίεση προκειμένου να πολιτευτεί, κάτι το οποίο τον προβληματίζει, καθώς δεν έχει καθαρό ποινικό μητρώο. Η πρόταση αυτή έρχεται από επιχειρηματίες της περιοχής, όμως δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα ακόμα σχέδιο εκδίκησης του Κοντογιάννη. Ο Παύλος πιστεύει ότι με τον τρόπο αυτό θα τον εξολοθρεύσει μια για πάντα. Παράλληλα, η Μαργέτα αναγκάζεται να διώξει τη Γεωργία και τον Στρατή από το αρχοντικό, εξαιτίας του ψέματός της για την Αλεξάνδρα. Δίχως να χάσει χρόνο, η Γεωργία ανακοινώνει τα δυσάρεστα νέα στον άντρα της και μαζί προσπαθούν να σκεφτούν μια λύση. Το ζευγάρι βρίσκει προσωρινό καταφύγιο σε ένα ερείπιο στις καλύβες.’Ομως ο Στρατής μιλάει στον Κοντογιάννη, ο οποίος του δίνει τα κλειδιά του εξοχικού του για να μείνουν για λίγο διάστημα εκεί. Παρ’ όλα αυτά, οι δυο τους σκέφτονται ακόμα και να μεταναστεύσουν στην Αμερική.

Τις επόμενες μέρες, η οικογένεια Δεμερτζή ζητάει από τον Στρατή και τη Γιωργία να επιστρέψουν στο αρχοντικό, αλλά εκείνοι αρνιούνται. Τελικά οι δύο τους αρχίζουν δουλειά στη ψησταριά του Νικητέα αλλά τα πράγματα αποδεικνύονται πιο δύσκολα απ΄όσο θα περίμεναν!

Εντωμεταξύ εμφανίζεται το όπλο με το οποίο δολοφονήθηκε ο Φίλιππος γεγονός που αναστατώνει τον Παύλο.

Από την άλλη, μία τυχαία συνάντηση φέρνει ακόμα μία φορά αντιμέτωπους τον Μάρκο και τον Ιάσονα που δεν καταφέρνουν να συγκρατήσουν τα αισθήματα μίσους που τρέφουν ο ένας για τον άλλον και τελικά καταλήγουν να πιαστούν στα χέρια. Από την άλλη, η Μαργέτα διοργανώνει στο αρχοντικό μία μεγάλη γιορτή με αφορμή την αποφυλάκιση του Ιάσονα. Το χαρμόσυνο γεγονός, όμως, αποτελεί και την τέλεια ευκαιρία για την Αλεξάνδρα, η οποία αναζητά τρόπους ώστε να πείσει τους πάντες για το πόσο ευτυχισμένη είναι με τον Ιάσονα, για να μην υποψιαστούν ότι σκοπεύει να το σκάσει με τον Μάρκο. Το παράνομο ζευγάρι, όμως, οργανώνει και μία ρομαντική, κρυφή απόδραση στην Καλαμάτα λίγο πριν το σκάσει για πάντα μακριά απ’ όλους και όλα. Ωστόσο, την ώρα που νομίζουν ότι τα πάντα είναι μαγικά, ο κίνδυνος είναι πολύ κοντά τους. Ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα προσπαθούν να επισπεύσουν τη φυγή τους, αλλά ο Στέφανος γνωρίζει για τα σχέδιά τους και μπαίνει σε μεγάλο δίλημμα για το αν πρέπει να τους «καρφώσει» στη Μαργέτα.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

 

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Χαμός με τις αποκαλύψεις για τον νεκρό Κοσμά-Αυτός χάνει τον ύπνο του

Η νέα «τρελή» μεταγραφή του Μαντί Καμαρά

Μαύρο Ρόδο: Η Κύρα κάνει την ανατροπή-Ο Θέμης σκοτώνει τον Βίκο;