Ενώ η Αλεξάνδρα στη σειρά Έρωτας Φυγάς, βρίσκεται στη φυλακή, αισθάνεται μια αδιαθεσία και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Οι γιατροί διαπιστώνουν ότι έχει δηλητηριαστεί και την κρατούν εκεί. Τότε η Νότα, θέλοντας να την εκδικηθεί για το κακό που έχει κάνει στην Ευγενία, αποφασίζει να τη βγάλει από τη μέση.’Ετσι, πηγαίνει να τη βρει. Μπαίνει στον θάλαμο, προσποιούμενη τη νοσοκόμα και φορώντας μία μάσκα στο πρόσωπό της, αφού πρώτα έχει διώξει τους αστυνομικούς που τη φυλάνε. Τότε αποπειράται να τη σκοτώσει, ενώ η Αλεξάνδρα, που είναι δεμένη με χειροπέδες στο κρεβάτι, παλεύει με όλες της τις δυνάμεις ώστε να την απωθήσει.

Στο μεταξύ, μία γυναίκα από το παρελθόν μπαίνει στη ζωή των Δεμερτζήδων. Ο λόγος για την Ουρανία, την πρώην ερωμένη του Γεώργιου Δεμερτζή, που υποδύεται η ‘Αννα Αδριανού. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εχθρό της Μαργέτας. Παρόλο που η σχέση της Ουρανίας με τον Δεμερτζή ήταν δυνατή, η γυναίκα αποφάσισε να φύγει από κοντά του, καθώς δεν άντεξε να έχει δεύτερο ρόλο στη ζωή του. Ωστόσο, πάντα διατηρούσε καλή σχέση με τον γιο του, τον Ιάσονα, ο οποίος την αγαπάει και την εκτιμάει. Μάλιστα, τη νιώθει ως «δεύτερη μητέρα» του και της εμπιστεύεται τα παιδιά του όταν τα παίρνει από την Αλεξάνδρα.

Τι θα γίνει όμως με τον Μάρκο και την  Αλεξάνδρα;

Οντας εγκλωβισμένοι σε δύο κατεστραμμένους γάμους, ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα, μετά τα δεινά που τους βρήκαν στο ξεκίνημα του Β κύκλου, παίρνουν μία τολμηρή απόφαση: να το σκάσουν. Αυτή τη φορά, μάλιστα, παίρνοντας μαζί και τα τρία τους παιδιά: τον Γιωργάκη και τους μικρούς Μυρσίνη και Στέφανο.

Πριν φύγουν για πάντα μακριά, γράφουν δύο γράμματα, ένα για τον Ιάσονα και ένα για την Ευγενία. Στη συνέχεια, συναντιούνται όλοι μαζί σε ένα κρυφό σημείο, επιβιβάζονται στο αυτοκίνητο του Μάρκου και φεύγουν.

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Fake news-Αυτός είναι ο πιο παλιός έρωτας της παρουσιάστριας

Viral: Ο Μιτρίτσα εκτελεί φάουλ και η μπάλα φεύγει εκτός γηπέδου! – Απίστευτο fail video

Survivor: Βαρύτατες καταγγελίες από πρώην παίκτρια-Έχω υποστεί bullying