Ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στην καθημερινή σειρά «Έρωτας φυγάς» του ΟΡΕΝ καθώς μια νέα άφιξη, αυτή του Στέφανου τον οποίο υποδύεται ο Σταύρος Ζαλμάς, θα αλλάξει για πάντα τις ισορροπίες.  Καλά κρυμμένα μυστικά θα βγουν στην επιφάνεια και θα ταράξουν κι άλλο τις ζωές των ηρώων.

Ο Στέφανος είναι γέννημα θρέμμα της Μεσσήνης. Ο πατέρας του ήταν ένας από τους μεγάλους γαιοκτήμονες. Οταν αναδύθηκαν οι Δεμερτζήδες, πήραν πολλή από την αίγλη και τα κτήματα της οικογένειας του Στέφανου. Εκείνος ερωτεύτηκε τη Μαργέτα αλλά η Αθηνά η μητέρα της προτίμησε για γαμπρό τον Γιώργο Δεμερτζή, ως πιο ισχυρό. Ο Στέφανος τελικά παντρεύτηκε μια άλλη γυναίκα και έκανε δύο παιδιά. Εγινε συνέταιρος με τον Δεμερτζή, αλλά εκείνος, δόλιος, δεν του φέρθηκε τίμια. Πάνω σε μια διαμάχη, ο Στέφανος σκότωσε τον Δεμερτζή. Ωστόσο δεν κρύφτηκε. Παραδέχθηκε τον φόνο και μπήκε φυλακή για 20 χρόνια. Παράλληλα πούλησε τα κτήματά του στο Κιάρι κι επένδυσε στην Αθήνα σε περιοχή που ανεβαίνουν ραγδαία οι τιμές. Όμως η μοίρα τού έπαιξε έενα δεύτερο άσχημο παιχνίδι. Σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, σκοτώθηκε όλη του η οικογένεια!

Ο Στέφανος είναι ένας άνθρωπος μόνος. Όντας στη φυλακή αρχίζει να αντιλαμβάνεται το βαθύτερο νόημα της ζωής και των πράξεών του. Όταν αφήνεται ελεύθερος με την αμνηστία που έδωσε ο βασιλιάς, κατεβαίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Η επιλογή δεν είναι τυχαία. Εκεί ξέρει ότι θα πάει κι ένας νεότερος άντρας που γνώρισε στη φυλακή και εκτίμησε την ευθύτητα και τον χαρακτήρα του. Ο Μάρκος. Οι δυο τους βρίσκονται στο Κιάρι. Αρχικά ο Μάρκος είναι επιφυλακτικός απέναντί του, αλλά ο Στέφανος κερδίζει την εμπιστοσύνη του και στη συνέχεια σχεδόν τον υιοθετεί. Δεν έχει κανέναν άλλον στον κόσμο κι έτσι βοηθάει τον νεαρό άντρα να ανέβει κοινωνικά και οικονομικά. Στόχος τους είναι ο Μάρκος να εκδικηθεί τον βασικό του αντίπαλο. Τον Ιάσονα Δεμερτζή, γιο του Γιώργου Δεμερτζή και ο Στέφανος την οικογένεια που τον κατέστρεψε.

Εκεί ο Στέφανος θα συναντήσει ξανά την Μαργέτα. Δύο εχθροί θα είναι ξανά στην ίδια αρένα. Ή μήπως πίσω από το μίσος κρύβεται εδώ και χρόνια κάτι περισσότερο;

Έρωτας φυγάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Τρία Μίλια: Ο Ευθύμης αλυσοδένει τον Τίμο-Τον απειλεί με όπλο!

«Καλάθι του νοικοκυριού»: Αλλαγές τελευταίας στιγμής στα προϊόντα – Πότε θα εφαρμοστεί

Σάλος με τον Γιώργο Λιάγκα: Γιατί είχε φωτογραφίες της 12χρονης στο κινητό του-Είναι δικηγόρος ή εισαγγελέας;