Ο Μάρκος πεθαίνει στο κρεβάτι του νοσοκομείου με την Αλεξάνδρα να βυθίζεται σε βαθύ πένθος στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Μέσα στα αναφιλητά της φωνάζει τον Μάρκο ενώ η είδηση του θανάτου του προκαλεί μεγάλη θλίψη, τόσο στο σπίτι του Στέφανου όσο και σε ολόκληρη τη Μεσσηνία.

Ο Ιάσονας, συντετριμμένος και ο ίδιος, κάνει την αυτοκριτική του. Ο ίδιος αναρωτιέται τόση έχθρα, τόση αντιπαλότητα, τόσος πόνος. Άξιζαν τον κόπο όλο αυτό; Και τώρα ποιο το αποτέλεσμα, λέει στην Ουρανία που στέκεται στο πλευρό του.

Η Μαργέτα ανησυχεί για την κατάσταση τόσο του Στέφανου όσο και της Αλεξάνδρας. Ο διοικητής διενεργεί έρευνα σχετικά με το ατύχημα του Μάρκου, από την οποία προκύπτει ότι ο θάνατός του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Η ημέρα της κηδείας του Μάρκου φτάνει και όλοι είναι συντετριμμένοι. Η Αλεξάνδρα δεν μπορεί να διανοηθεί πώς η ευτυχία του χάθηκε μέσα σε μια στιγμή, μόλις πήγαν να την αγγίξουν. Τελικά ο μόνος που του χώρισε είναι ο θάνατος.

Πλέον η ζωή όλων δεν θα είναι η ίδια και η Αλεξάνδρα πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια της για χάρη των παιδιών της και κυρίως του Γιωργάκη που μόλις πρόλαβε να γνωρίσει για λίγο τον πατέρα του, τον έχασε μια για πάντα. Ο Ιάσωνας, συντετριμμένος και ο ίδιος, προσκαλεί την Αλεξάνδρα στο Κιάρι για να τη φροντίζουν λέγοντας της ότι θα είναι καλύτερα μαζί τους!

Εκείνη νιώθει χαμένη και θέλει κάπου να ακουμπήσει. Κι ενώ αρχικά του λέει ότι θα το σκεφτεί και ότι χρειάζεται τον χρόνο της, το σπίτι που έμεινε τις λίγες ευτυχισμένες στιγμές με τον Μάρκο, νιώθει να την πλακώνει. Ετσι αποφασίζει να επιστρέφει στο Κιάρι για να είναι ο Γιωργάκης και πάλι μαζί με την αδελφή του τη Μυρσίνη. Ο Ιάσονας και η Ουρανία τους υποδέχονται ξανά στο αρχοντικό και μεταξύ του πρώην ζευγαριού υπάρχει πλέον μια βαθιά εκτίμηση και κατανόηση.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η πιο δυσάρεστη έκπληξη για τον Δημοσθένη-Πρώτο βήμα για Κουράκο και Ορέστη

Formula 1 GP Bahrain: Ασυνήθιστο πρόγραμμα για το Grand Prix της F1 του Μπαχρέιν 2024

Το Ναυάγιο: Ο Παντελίδης στήνει παγίδα στην Αλίκη-Η Ειρήνη σε σοκ!