Με καταιγιστικές εξελίξεις θα επανέλθει ο Έρωτας Φυγάς στη δεύτερη σεζόν. Η σειρά του Open που αποτέλεσε τη μεγάλη έκπληξη της περσινής σεζόν μας συστήνει νέα πρόσωπα τα οποία ανατρέπουν τα δεδομένα.

Μία νέα ιστορία θα μας απασχολήσει καθώς αποκαλύπτεται ότι ο πατέρας του Ιάσονα, ο Γιώργης Δεμερτζής, είχε ερωμένη με την οποία απατούσε τη Μαργέτα.

Ωστόσο η Μαργέτα ήξερε για την ιστορία αυτή. Αυτό που δεν ήξερε όμως είναι οι καλές σχέσεις που έχει ο γιος της μαζί της μέχρι σήμερα!

Όταν λοιπόν η Μαργέτα μαθαίνει πως όχι απλά ο Ιάσονας κάνει παρέα με την ερωμένη αλλά της πήγε και τα παιδιά του η Μαργέτα γίνεται έξαλλη.

Έρωτας Φυγάς: Έτσι αντιδράει η Μαργέτα – Ο ρόλος του Μάρκου

Η Μαργέτα ζητάει εξηγήσεις από τη γυναίκα. Τη ρωτάει πως τολμάει μετά τον άντρα της να της «κλέβει» και τον γιο. Εκείνη όμως όχι απλά δε φοβάται αλλά βγαίνει στην αντεπίθεση.

Η ερωμένη του Δεμερτζή της λέει πως οι δυο τους ήταν βαθιά ερωτευμένοι αλλά η περηφάνεια της Μαργέτας τους κατέστρεψε μια ευτυχισμένη κοινή ζωή. Μάλιστα, της αποκαλύπτει πως ο Ιάσονας από 17 χρονών μπαινοβγαίνει στο σπίτι της και της συμπαραστάθηκε όταν αυτή θρηνούσε τον αγαπημένο της.

Η Μαργέτα δε πιστεύει τα αυτιά της. Αποφασίσει να εκδικηθεί τον γιο της για αυτή τη συμπεριφορά του. Αφού τον διώχνει από το σπίτι βγάζοντας μέχρι και όπλο στο πρόσωπό του η κατάσταση ξεφεύγει.

Η αποκάλυψη ότι ο Ιάσονας αγόρασε μέχρι και σπίτι στην ερωμένη του άντρα της τη κάνει να ξεπεράσει τα όριά της. Για να εκδικηθεί, η Μαργέτα χρησιμοποιεί τον χειρότερο εχθρό του τον Μάρκο κάνοντάς τον μέτοχο στην εταιρεία!

Όλες οι ειδήσεις

Έτσι είναι σήμερα η Τζούλια Αλεξανδράτου (ΦΩΤΟ)

Σασμός: Μαζί διακοπές πασίγνωστες πρωταγωνίστριες – Εκεί είναι

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τέλος οι σύνδεσμοι αλλιώς ευρωπαϊκός αποκλεισμός!