Η Ελπίδα λαμβάνει εξώδικο στη σειρά Έρωτας Φυγάς του OPEN, με το οποίο ο Ιάσονας και η Μαργέτα της ζητούν όλα τα λεφτά που της έχουν δώσει κατά καιρούς -και μάλιστα με τόκο- κι εκείνη για μία ακόμα φορά στρέφεται για βοήθεια στον Μάρκο. Οι εργάτες του Δεμερτζή τσακώνονται άσχημα με τους εργάτες του Μάρκου γιατο ποιοι θα μείνουν στα καταλύματα. Μόνο που, όπως αποδεικνύεται, κάποιος που τους θέλει να τσακώνονται υποκίνησε αυτή την αναταραχή. Ο Μάρκος μαθαίνει την αλήθεια και δεν ξεσπά στον Ιάσονα…
Ο Κωστάκης πείθει τον Ιάσονα να φύγουν εκδρομή, ενώ η Γεωργία ορμάει να ξεμαλλιάσει τη Στέλλα, που φλερτάρει με τον Στρατή. Η Μαργέτα τη σταματάει και, για να ηρεμήσει λίγο την κατάσταση ανάμεσα στις υπηρέτριες, στέλνει τη Στέλλα να βοηθήσει το γιο της και τον ανιψιό της στην εκδρομή. Η παμπόνηρη υπηρέτρια βρίσκει τον τρόπο να βελτιώσει κι άλλο τη θέση της. Αργά το βράδυ ο Κωστάκης φεύγει από το εξοχικό για να συνεχίσει αλλού τη διασκέδασή του κι εκείνη προσφέρεται να βοηθήσει το μεθυσμένο Ιάσονα να ξαπλώσει στο κρεβάτι του. Μόνο που γδύνεται και η ίδια και ξαπλώνει δίπλα του! Το επόμενο πρωί ο Ιάσονας ξυπνά με βαρύ κεφάλι και βλέπει την ημίγυμνη Στέλλα! Έτσι μαζί τούς βλέπει και ο Κωστάκης! Ο Ιάσονας τη διώχνει κι εκείνη τρέχει δήθεν αναστατωμένη και απελπισμένη πίσω στο αρχοντικό, σίγουρη ότι βρήκε έναν καλύτερο μπαμπά για το μωρό της από τον Στρατή.

Η Δήμητρα αποκαλύπτει στον Φίλιππο την έρευνα που κάνει με τον Σπύρο, ενώ ο Μάρκος αποφασίζει να βοηθήσει τον Νικόλα και την Άννα, ρισκάροντας ένα νέο κύκλο αντιπαράθεσης μετον Δεμερτζή.
 Στο αρχοντικό, η Αλεξάνδρα δεν μπορεί να καταλάβει γιατί κλαίει συνεχώς η Στέλλα και είναι κλεισμένη στο δωμάτιό της, ούτε γιατί επέστρεψε μέσα στα νεύρα ο Ιάσονας. Η Γεωργία τη βλέπει προβληματισμένη και της λέει ότι δεν πρέπει να ανησυχεί για τη Στέλλα, γιατί είναι ύπουλη και σίγουρα κάτι θα σκαρώνει. Η Μαργέτα αναλαμβάνει για μία ακόμα φορά να σώσει την κατάσταση. Φυσικά, δεν πιστεύει ούτε λέξη από όσα της λέει η Στέλλα, αφού ξέρει καλά πως ο Ιάσονας είναι στείρος. Ο ίδιος βέβαια λέει στη μητέρα του ότι μπορεί να ήταν μεθυσμένος, αλλά όχι τόσο ώστε να μη θυμάται τι έγινε, ενώ τη διαβεβαιώνει πως η Στέλλα απλά τον βοήθησε να ξαπλώσει στο κρεβάτι του και τίποτε άλλο.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 19/1: Κλάμα στα social με τα ελληνικά της Καρολίνας

Viral βίντεο-«γροθιά» στο στομάχι: Κομμωτής ξυρίζει το κεφάλι του για να συμπαρασταθεί σε καρκινοπαθή πελάτισσα

ΕΛΕΟΣ: Ο Αντώνης Σρόιτερ στο MEGA