Η ξεκαρδιστική κωμωδία του ΑΝΤ1, Εκτός Υπηρεσίας που προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 είναι σχεδόν εγκληματική. Την ώρα που οι αστυνομικοί είναι έτοιμοι να κλάψουν την ώρα και τη στιγμή που έβαλαν χέρι στα λείψανα του Ντάντουλα για να σώσουν τη θεσούλα τους, μια απροειδοποίητη επίσκεψη του Νερατζάκη στο τμήμα, φέρνει τον βουλευτή μπροστά σε τρομερές αποκαλύψεις. Ήρθε η στιγμή, οι τρεις αστυνομικοί να διαπράξουν το επόμενο έγκλημα τους;

Ο Νερατζάκης κρυφακούει τους τρεις αστυνομικούς και μαθαίνει από πρώτο χέρι, ότι αυτοί έκλεψαν τα λείψανα του Ντάντουλα. Η Σοφία βρίσκεται σε πανικό και ο βουλευτής θα βρεθεί φαρδύς πλατύς στο πάτωμα χωρίς τις αισθήσεις του! Μην έχοντας άλλη επιλογή οι αστυνομικοί, τον κρύβουν στο κρατητήριο. Μία είναι η λύση…η απαγωγή του.

Ταυτόχρονα η Σωτηρία μπουκάρει στο αστυνομικό τμήμα, μαζί με την Τοτίνα για να πείσουν τον Αλέκο ότι δεν έχει φάει κέρατο…Τα πράγματα χειροτερεύουν όταν στο τμήμα σκάει μύτη και η μητέρα του Μένιου, Ανκίτσα… Θα καταφέρουν οι τρεις αστυνομικοί να βγάλουν τον βουλευτή από το τμήμα, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί; Ο Σωκράτης πιστεύει ότι το νησί έχει ανάγκη από μια εκστρατεία ειρήνης, για να σταματήσει κάθε ένταση αλλά ο Σβίγγος έχει άλλα σχέδια και θέλει να εκδικηθεί την Μπόμπα που θεωρεί ότι αυτή κρύβεται πίσω από την κλοπή των λειψάνων.

 

Εκτός Υπηρεσίας: Δείτε το αποψινό τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Love Island: Το Instagram της Χριστίνας Μητσάκου θα σας συναρπάσει- Από κορμί… κορμάρα!

Fuel Pass: Τότε λήγει η ψηφιακή κάρτα για την επιδότηση καυσίμων!

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο πρώην εραστής της Ευαγγελίας αποκαλύπτει στοιχεία ενοχής γι’ αυτά τα άτομα