Η σειρά του ΑΝΤ1, Εκτός Υπηρεσίας συνεχίζεται και την ερχόμενη εβδομάδα με ξεκαρδιστικές αλλά και ανατρεπτικές καταστάσεις! Στο 11ο επεισόδιο, η Μπόμπα θα πιάσει τον κλέφτη των λειψάνων και οι νησιώτες είναι έτοιμοι να τον λιντσάρουν στην πλατεία του Ποθητού! Ποια όμως θα είναι η αντίδραση τους, όταν ανακαλύψουν πως πίσω από τα ψεύτικα μουστάκια, του μασκαρεμένου λωποδύτη, κρύβεται ο Στρατής;

Από την άλλη, ο Διαμαντής έχει αποφασίσει να ακολουθήσει το σωστό δρόμο και να κάνει μια ενάρετη ζωή, αλλά οι βρωμοδουλειές που του φορτώνει η Γιώτα, δεν τον αφήνουν να αγιάσει! Θα παραδώσει ο Διαμαντής, τα πλαστά διαβατήρια στην κυρά- Γεωργία, για να δραπετεύσει από τον Κάβουρα, μαζί με την οικογένεια της ή θα προδώσει την εμπιστοσύνη της Γιώτας; Ο Γιάνναρος έχει αρχίσει να καψουρεύεται τρελά τη Σοφία και θέλει συμβουλές από τη νεότερη γενιά… Θα καταφέρει ο Γιάνναρος, με τις υποδείξεις του Αλέκου, να κερδίσει την καρδιά της Σοφίας;

Σπαρταριστοί διάλογοι, πρωτότυπη υπόθεση, καταστάσεις που προκαλούν γέλιο και γενικά μία κωμωδία από εκείνες τις παλιές που χαιρόσουν να παρακολουθείς και γέλαγες πριν καν ξεκινήσει! Αυτή είναι η κωμική σειρά του καναλιού που όμως έχει ένα ελάττωμα. Είναι κωμική όντως!

Προφανώς οι τηλεθεατές φαίνονται να έχουν «εθιστεί» με τις δραματικές καταστάσεις (λες και ζουν λίγες στην πραγματικότητα) και δεν μπορούν να διαχειριστούν την κωμωδία! Γρίφο όμως αποτελεί το τί θα κάνει το κανάλι του Αμαρουσίου και πώς θα διαχειριστεί τα χαμηλά νούμερα.

Ελπίζουμε το πρόωρο τέλος της σειράς να μην αποτελεί μία από τις λύσεις του σταθμού. Ενδεχομένως η αλλαγή ημέρας και ώρας να ήταν μία προτεινόμενη λύση χωρίς ωστόσο αυτό να επαναλαμβάνεται και έτσι απλά «κάψει» τη σειρά. Επιπλέον ένα ακόμα σενάριο, αν και μάλλον απίθανο, είναι η προβολή της από την πλατφόρμα ΑΝΤ+ ή η προσωρινή παύση και επαναφορά λίγο μετά το Πάσχα.

Εκτός Υπηρεσίας: Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Η απαγορευμένη φωτογραφία Σέρχιο Ράμος και Πίλαρ Ρούμπιο

Βρήκε δουλειά και έγινε Viral με τον τρελό χορό της! (vid)

Η Γέφυρα: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του ANT1