Οι υπεύθυνοι του ΑLΡΗΑ είναι σχετικά ικανοποιημένοι με την πορεία που σημειώνει η σειρά «Άσε μας ρε μαμά», σε σκηνοθεσία Πιέρρου Ανδρακάκου. Είναι δεδομένο ότι ο ανταγωνισμός είναι σκληρός ωστόσο η σειρά στέκεται με αξιοπρέπεια.

Πρόσφατα, μάλιστα, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μία σημαντική αλλαγή, που αφορά το σενάριο. Η Γωγώ Φώτου ολοκλήρωσε τα επεισόδια που είχε συμφωνήσει με τον σταθμό και την παραγωγή και στη συνέχεια παρέδωσε τη σκυτάλη στο συγγραφικό δίδυμο Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρας Σακαλή.

Εκείνοι επιφυλάσσουν μία σειρά εκπλήξεων και ανατροπών τόσο για τους ήρωες όσο και για το κοινό, με κάποιες από αυτές να σηματοδοτούνται με την έλευση νέων προσώπων. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη Φαίδρα Δρούκα, στο καστ εντάσσονται ο Άκης Σακελλαρίου και ο Δημήτρης Πετρόπουλος. Ο πρώτος θα υποδυθεί τον Ορέστη, ο οποίος είναι θείος του Μάθιου και ψυχολόγος στο επάγγελμα. Ο Δημήτρης Πετρόπουλος, από την άλλη, θα υποδυθεί έναν Γερμανό άντρα με τον οποίο φλερτάρει, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης η Γεσθημανή. Να σημειωθεί ότι οι δύο ηθοποιοί έχουν συμφωνήσει να συμμετάσχουν για 20 και 10 επεισόδια, αντίστοιχα.

Άσε μας ρε μαμά επόμενα επεισόδια

Η επιστροφή της Αλίκης, της γυναίκας του Θωμά, φέρνει τα πάνω-κάτω τόσο στο Παπαπετρέικο, όσο και στο Ταβουλαρέικο. Ήρθε για να μείνει και ασκεί βέτο στον συμβιβασμό Αρμέκο-Παπαπέτρου! Κι ενώ ο Θωμάς προσπαθεί να συνέλθει απ’ το σοκ, η Δανάη παραμένει ανένδοτη απέναντι στην μητέρα της και ο Βασίλης δεν ξέρει πώς ν’ αντιδράσει. Εν τω μεταξύ, ο Μάθιου αποφασίζει να διεκδικήσει δυναμικά την Κορίνα, αλλά το μόνο που θα καταφέρει είναι να ρίξει κι άλλο λάδι στην φωτιά, την στιγμή που όλοι στην βίλα είναι στα μαύρα πανιά με τις τελευταίες εξελίξεις. Το μόνο καλό : ίσως η Ρωξάνη τα ξαναβρεί τελικά με την Έλλη!