Μπορεί τα παιδιά της να έχου ενηλικιωθεί, αλλά η Ρωξάνη στη σειρά του ALPHA, Άσε μας ρε μαμά, ακόμη δεν βρήκε το κουράγιο να εξομολογηθεί τη σχέση της με τον Δημήτρη. Τα ίδια και χειρότερα αντιμετωπίζει κι ο Δημήτρης με τη μουρμούρα της μάνας του, της Γεσθημανής. Κάποια στιγμή που ο Δημήτρης και η Ρωξάνη βρίσκονται στο σπίτι της, η Νάντια τους βλέπει να φιλιούνται. Ωστόσο, κρατά το στόμα της κλειστό. Αργότερα, η Ρωξάνη το ανακοινώνει στα παιδιά της, τα οποία το αντιμετωπίζουν πολύ πολύ ψύχραιμα και χωρίς πανικό.
«Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος» για τον Θωμά, που έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα με τη Βούλα. Ντύνεται, στολίζεται και η απόφαση του είναι μία και αμετάκλητη. Θέλει διαζύγιο από την Αλίκη! Η εκρηκτική είδηση φτάνει στ αυτιά των γνωστών, συγγενών και φίλων. Η Αλίκη σε απόγνωση-έχει ξεχάσει τα δικά της, όταν τον εγκατέλειψε με δύο παιδιά -αναζητά τρόπο για να το χειριστεί. Οπότε και ο γιος τους, ο Βασίλης, αποφασίζει να σηκώσει ανάστημα στον πατέρα του και να συγκαλέσει οικογενειακό συμβούλιο.

Άσε μας ρε μαμά: ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ

Η Νικόλ οργανώνει στην Κορίνα babyshower πάρτι μόνο για γυναίκες. Σε αυτότο πάρτι όμως, η Ρωξάνη και η Νικόλ θα λάβουν ένα τηλεφώνημα, που κάθε άνθρωπος φοβάται για τους αγαπη-μένους του. Ο Δημήτρης επιστρέφει σπίτι, με τη Ρωξάνη και τη Γεσθημανή να είναι σε απόλυτη ηρεμία και αποδοχή. Ο Θωμάς συνεχίζει κανονικά την παράφορη ερωτική σχέση του με τη Βούλα. Η Αλίκη βλέπει τις φωτογραφίες που έβγαλε ο ντετέκτιβ και σαστίζει. Καταλαβαίνει την αιτία του διαζυγίου της. Μοιράζεται τον πόνο της με τη Ρωξάνη και μαζί ψάχνουν λύση, ώστε να βρει τον τρόπο να το αντιμετωπίσει.