Τρέχουν οι εξελίξεις στη σειρά του Alpha, Άσε μας ρε μαμά!

Το σπίτι του Θωμά έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης, αφού η Αλίκη έμαθε για την πρόταση γάμου στην Ρωξάνη!Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης, με την βοήθεια της Έλλης, βρίσκει τον χώρο που ονειρεύεται για το γραφείο του,ενώ η Όλγα «βάζει πάγο» στον Σωτήρη, που νομίζει ότι την απατάει. Κι ενώ ο Λευτέρης έρχεται πλέον αντιμέτωπος με την Νάντια και θέλει να κυνηγήσει την Νικόλ, αυτή συνειδητοποιεί ότι είναι πια ερωτευμένη με τον Βασίλη και αποφασίζει να τον διεκδικήσει ξανά. Αυτόν τον έρωτά της όμως θα προσπαθήσουν να τον εκμεταλλευτούν τόσο η Ρωξάνη όσο και η Αλίκη… Και σαν να μην έφταναν αυτά, η Εριέττα εμφανίζεται ξανά φάντης μπαστούνι στην Αρμέκο!

Άσε μας ρε μαμά 14/3: Τι θα κάνει ο Δημήτρης στη Ρωξάνη;

Άλλοι τα βρίσκουν, άλλοι τα χάνουν. Μία απρόσμενη επίσκεψη της Εριέττας κάνει τη Ρωξάνη ν’ αλλάξει στάση απέναντι σ’ όλους…Ακόμη και στο Θωμά. Συναντιούνται τυχαία και τα βρίσκουν. Αντιθέτως, κάποιοι άλλοι φαίνεται να το χάνουν. Ο Άρης μαλώνει με τη Δανάη. Και η Έλλη για πολλοστή φορά με τον Δημήτρη. Ο Θωμάς ενώ μαλώνει με την Αλίκη, τελικά καταλήγει να φιλιέται μαζί της στον καναπέ. Ο Δημήτρης που πάει να βρει τη Ρωξάνη μες στη νύχτα… Τι θα κάνει;

Άσε μας ρε μαμά 15/3
Η Ρωξάνη προσπαθεί να βρει τον Ζαχαρία για να βοηθήσει την Εριέττα και ο Δημήτρης προσπαθεί να τα ξαναβρεί με την Έλλη, αλλά και οι δύο έχουν επηρεαστεί απ’ την χτεσινή τους συνάντηση. Κι ενώ ο Θωμάς είναι απαρηγόρητος που συνέβη το «ανεπανόρθωτο» με την Αλίκη, ο Βασίλης περνάει επιτέλους απ’ το σπίτι του Δημήτρη για να μιλήσει στην Νικόλ και η Κορίνα μιλάει επιτέλους με τον Μάθιου. Μέσα σε όλα αυτά, η Ρωξάνη αποφασίζει να ξαναπροσπαθήσει για την σύμπραξη Αρμέκο-Παπαπέτρου και ο Θωμάς να πατήσει πόδι στην εταιρία του, αλλά λογαριάζουν χωρίς…την Αλίκη.

Άσε μας ρε μαμά 16/3
Οι Ταβουλαρέοι μαθαίνουν Αραβικά για να υποδεχτούν τους Άραβες επενδυτές ενώ η Κορίνα ανακοινώνει την επιστροφή του Μάθιου και η Γεσθημανή τον ερχομό του Στεφάν. Παράλληλα, η Αλίκη συνεχίζει να κάνει ό,τι θέλει το Θωμά και την εταιρεία ενώ ο Μπάμπης αποφασίζει ν’ αφήσει το μπαρμπέρικο, αλλά η Έλλη τον μεταπείθει. Και όσο γίνονται όλα αυτά, η Δανάη μαθαίνει ότι την δέχτηκαν στο μουσικό κολλέγιο στην Αμερική και τσακώνεται με τον Άρη που δε θέλει να κάνει το ίδιο. Κι ενώ η ΑΡΜΕΚΟ ετοιμάζεται να βάλει παραδοσιακές φορεσιές για τους Άραβες, το μαθαίνει ο Βασίλης τυχαία απ’ τη Νικόλ και γίνεται έξαλλος.