Μέσα στη δίνη της ημέρας των εκλογών και τους πανηγυρισμούς των νικητών στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, η Αγλαΐα παίρνει το μοναδικό δρόμο που αισθάνεται πως της απέμεινε με το Στέλιο ανήμπορο, αλλά και αποφασισμένο να μη αντισταθεί άλλο.

Τυφλωμένος από το μίσος ο Χρήστος αρνείται να δεχτεί τη διέξοδο που του προτείνει η Βάσω και εκείνη ξέρει πως έφτασε η ώρα να αποφασίσει. Η Διαμάντω αναλαμβάνει δυναμικά δράση ώστε να σπάσει την απομόνωση του Στρατή, όμως εκείνος αντιστέκεται γλιστρώντας όλο και πιο βαθιά στο σκοτάδι.

Η Ζέτα κρατιέται όλο και λιγότερο από το όνειρο που σβήνει. Η προειδοποίηση του Φώτη ταρακουνά τον Πόντικα και τον στρέφει εκεί που πρέπει. Η απελπισμένη προσπάθεια της Βρεττώς να βρει λύσεις για το Γιώργη και τη Νίτσα μένει άκαρπη.

Ο Ντανίλος βρίσκεται πλέον συνειδητοποιημένος στο τέρμα του δρόμου του. Χαρούμενη η Νίκη θα συναντήσει έκπληκτη αντί για τον Ρευματά έναν παλιό της γνώριμο.

Η Διαμάντω θα προσγειωθεί αναπάντεχα στον πλανήτη της ευτυχίας και η ζωή θα ξαναρχίσει να μετρά. Την ώρα που η Ζέτα αποφασίζει πως ο μόνος της προορισμός είναι ο Στρατής, η τυφλή οργή και οι ματαιώσεις εκείνου και του Χρήστου τους φέρνουν στην τελική αναμέτρηση.

 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Προκαλεί την Βασιλική η Καλλιόπη-Την κατηγορεί ότι εκείνη όπλισε το χέρι του Μαθιού!

O Cristiano Ronaldo προκαλει χαμο στα social με τα οπίσθια του yacht των 16,5 εκατομμυρίων ευρώ

Αυτή η νύχτα μένει: Στρατής και Χρήστος αντιμέτωποι για τελευταία φορά-Νεκροί και οι δύο;