Ο Χρήστος επιστρέφει στο Αγρίνιο έτοιμος να αλλάξει τα πάντα στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει. Όμως, ο Αλέξανδρος ήδη ξέρει πολλά και είναι έτοιμος να τα τινάξει όλα στον αέρα. Ο Χρήστος τον αναγκάζει να κλείσει το στόμα του, την ωρα που η Φωτεινή εκμυστηρεύεται στην Εύη την αλήθεια για την ημέρα που άλλαξε τη ζωή και των δυο τους. Πάνω στην απελπισία του, ο Χρήστος βρίσκει καταφύγιο στη Βάσω η οποία προπαθεί να ξεφύγει από το δικό της σκοτεινό παρελθόν. Οι δυο τους έρχονται αρκετά κοντά και ο Χρήστος μαθαίνει περισσότερα για εκείνη, αλλά και για τον ίδιο του τον εαυτό. Την ίδια στιγμή ο Τάσος φτάνει… μια ανάσα από το να παντρευτεί τη Μαρία, χωρίς καλά καλά να το καταλάβει. Κι ενώ η Διαμάντω αποχαιρετά οριστικά το μυστικό της έρωτα, η Νίτσα, που βλέπει τη Ζέτα να χάνεται μέσα στο πάθος της για τον Στρατή, προσπαθεί να τη συνεφέρει, αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να συγκρουστεί μαζί της.

Στο μεταξύ ο Αλέξανδρος συνεχίζει το ψάξιμο παρόλο που ο Χρήστος τον όρκισε να μη μιλήσει. Αυτήν τη φορά προσπαθει να πλευρίσει τον ίδιο τον Στέλιο για να μάθει περισσότερα για το ατύχημα της Μαρίνας. Την ίδια στιγμή, ο Μίλτος επισκέπτεται το «Όνειρο» με άγριες διαθέσεις και ένα ατυχές συμβάν μέσα στο μαγαζί αναστατώνει τους πάντες και αποτελεί άλλο ένα χτύπημα για τον πληγωμένο Στρατή, ο οποίος καταλήγει με χειροπέδες. Πλέον, η τύχη του βρίσκεται στα χέρια του Χρήστου, κι αυτό είναι το χειρότερο σενάριο που θα μπορούσε να σκεφτεί. Ο ίδιος ο Χρήστος βέβαια, δεν ξέρει για τη σύλληψη – ο Στέλιος προσπαθεί να τον βρει για να του το ανακοινώσει, αλλά δεν έχει τύχη. Ο δήμαρχος ετοιμάζει μια έκπληξη για την οικογένειά του. Μια έκπληξη που Θα αλλάξει το μέλλον όλων και έχει -για την ώρα τουλάχιστον τα πάντα στην άκρη.

Κρατούμενος στο τμήμα ο Στρατής βρίσκεται αντιμέτωπος με την μεγαλύτερη πρόκληση. Τον ασφυκτικό κλοιό του Αλέξανδρου που οδηγεί στη Μαρίνα.

Μετά τα όσα γίνονται με τον Μίλτο, ο Γιώργης αναλαμβάνει να σώσει την κατάσταση. Παίρνει τον ανιψιό του στο σπίτι του και περιποιείται τις πληγές

Η Διαμάντω αποφασίζει να αναλάβει τα ηνία για χάρη του Στρατή, την ώρα που η Νίτσα έχει συντριβεί από τα όσα μαθαίνει για το γιο της.

Ο Σταύρος βρίσκει μια ευκαιρία να πλησιάσει τη Ζέτα τώρα που εκείνη είναι στην πιο ευάλωτη στιγμή της, ενώ ο Χρήστος νιώθει για πρώτη φορά τη νίκη να πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής και δεν μπορεί να συγκρατηθεί άλλο. ”

Στο μεταξύ ο Αλέξανδρος, «σφυροκοπά» τον Στρατή με διαρκείς, σκληρές ερωτήσεις. Τόσο σκληρές που ακόμα κι αυτός ο σκληρός άντρας στο τέλος «σπάει» και καταλήγει να εξομολογείται τα πάντα – όσα σημάδεψαν τη σχέση του με τη Μαρίνα και την ίδια του την ψυχή.

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλετ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ανακοίνωσε το τέλος πολύ στενοχωρημένος!

Tσουνάμι αποχωρήσεων: Οκτώ παίκτες «τελειώνουν» από τον Ολυμπιακό!

Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο αδίστακτος εγκληματίας που κυνηγά ο Στάθης!