Η αποκάλυψη της Νίτσας για το παρελθόν της Ζέτας στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, βυθίζει τον Στρατή στο αδιέξοδο και τη Ζέτα στην απελπισία, ενώ μια εκμυστήρευση του Βαγγέλη για το δικηγόρο Παπαδόπουλο θα τους κρατήσει μακριά, μέχρι να ξεσπάσει η μπόρα.

Ο Στέλιος ψάχνει απελπισμένα τρόπο να παραμείνει στο Αγρίνιο και η Αγλαΐα του κρύβει την αλήθεια για τον Μίλτο. Ο Χρήστος απειλεί τον Αλέξανδρο να αποκαλύ-ψει τα πάντα. Εκείνος φοβάται, αλλά δεν κάνει πίσω. Βλέποντας τη συντριβή να πλησιάζει, ο Χρήστος καταλήγει στη μάνα του, Βρεττώ, και για πρώτη φορά μιλούν για το ατύχημα. Ο Μίλτος εμφανίζεται έξω από το σπίτι των δικών του με ένα μαχαίρι.
Η πρόταση του Στρατή στο δικηγόρο Παπαδόπουλο δεν τον κρατάει μακριά από τον Χρήστο, ο οποίος ψάχνει συμμαχίες. Η Φωτεινή συγκρούεται ξανά με την Εύη και θυσιάζεται για τον πατέρα της. Ο φόνος του Νώντα σκιάζει σαν φάντασμα το παρελθόν τους. Η Μυρτώ προσπαθεί να πει την αλήθεια στον Μανολάκη. Ο Μίλτος αρχίζει να χάνει τον έλεγχο, ενώ ο Στέλιος βλέπει και τις τελευταίες ελπίδες του να παραμείνει στη θέση του να χάνονται.

Η Βάσω φτάνει σε μια παράτολμη κίνηση για να εκδικηθεί μια ζωή. Το δυστύχημα της Μαρίνας συνεχίζει να στοιχειώνει την οικογένεια του Χρήστου. ‘Οταν η Φωτεινή θα αναλάβει δράση με τον Αλέξανδρο, θα μάθει εκείνο που δεν έπρεπε να μαθευτεί.

Ο Μίλτος εμφανίζεται ξανά στο «’Ονειρο», προκαλώντας ταραχή. Η Ζέτα έρχεται αντιμέτωπη με τον τοίχο που αναγκάζεται να της βάλει ο Στρατής. Το ίδιο και η Μυρτώ, που βλέπει τον Μανολάκη να μπαίνει στο μαγαζί και τη ζωή της να κινδυνεύει να γίνει συντρίμμια! Ο Χρήστος βυθίζεται στη σκέψη της Μαρίνας και θυμάται τι συνέβη την ημέρα του δυστυχήματος. Στο μεταξύ, η Βάσω, χωρίς κανείς τους να μάθει τίποτα, συλλαμβάνεται και οδηγείται στη χωροφυλακή. Η Φωτεινή μοιάζει αποφασισμένη να αφήσει πίσω της τα πάντα, ένα αναπάντεχο εύρημα, όμως, την αφήνει χωρίς ανάσα.

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA


Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Τότε επιστρέφει η σειρά του ΑΝΤ1-Γιατί κόπηκε

H πασίγνωστη κουκλάρα που είναι το νέο αμόρε του Τζαβέλλα (ΦΩΤΟ)

Γιώργος Γεροντιδάκης: Βάζει φρένο στις φήμες για γάμο