Ο Σπύρος Σταμούλης που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» που προβάλλεται από τον ALPHA, έκανε λόγο σε συνέντευξη στο περιοδικό «My TV», οτι οι εξελίξεις θα είναι συγκλονιστικές.

Όπως εξηγεί «… μετά τον θάνατο του Διαγόρα θα αποκαλυφθούν τα παντα. Μπορεί όλο αυτό να είναι το τελευταίο τεστ εγκληματικής ενηλικίωσης του Άλκη από την πλευρά του Διαγόρα».

Οσο για το αν είναι σχέδιο του Διαγόρα ο θάνατός του, ο Σπύρος Σταμούλης σχολιάζει: «Θεωρώ οτι ο Διαγόρα θα φέρει τον Άλκη σε ένα τρομερό δίλημμα και όλο αυτό είναι σχέδιο».

Γιατί όμως να το κάνει; Ο γνωστός ηθοποιός απαντά: «Ο Διαγόρας είναι άρρωστος και βρίσκεται πολύ κοντά στον θάνατο έτσι κι αλλιώς. Επίσης έχει αναλάβει πατρικά καθήκοντα σε σχέση με τον Άλκη και τον έχει εντάξει σε όλες τις εγκληματικές δραστηριότητές του. Τον προετοιμάζει για να αναλάβει τη δική του θέση. Σκοπός του είναι να γίνει ο Άληκς περισσότερο αδίστακτος και να παίρνει γρήγορα σκληρές αποφάσεις και πιστεύω ότι γι αυτό το κάνει».

Σύμφωνα με τις εξελίξεις όμως ο Άλκης θα παραδοθεί στην Αστυνομία. Αυτό δεν έρχεται σε αντίθεση με αυτό που μου λές; «Θα παραδοθεί όντως; Εγώ θεωρώ οτι για ένα διάστημα μάλλον θα τη γλιτώσει ο Άλκης, ακόμη και να φτάσει στο σημείο να παραδοθεί. Άλλά ας μη χαλάσουμε το σπασπένς που έχει η πλοκή… Ας δούμε τι ακριβώς θα γίνει!», λέει ο Σταμούλης.

Η σχέση του με την Εύη πώς θα εξελιχθεί; «Με ανατροπές όπως η σχέση πάθους. Τα αισθήματα που τρέφει ο Άλκης για την Εύη είναι αγνά. Είναι στα αλήθεια ερωτευμένος μαζί της και αυτό κάνει πολύ πιο δραματική την πλοκή, γιατί έρχεται αντιμέτωπος με τρομερά διλήμματα».

Όπως το να θέλει να σκοτώσει τη μητέρα της, τη Μαρίνα; «Κάποια στιγμή είναι πεπεισμένος ότι η μητέρα της Εύης είναι η δολοφόνος του πατέρα του. Οπότε αυτή είναι μια τραγική σύμπτωση: ότι πρέπει να σκοτώσει τη μητέρα της γυναίκας που αγαπάει. Δεν είναι υπέροχο;», ολοκλήρωσε ο Σπύρος Σταμούλης, γελώντας.

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Ανατροπή-Ο Χρήστος ενοχοποιεί τη Ζέτα για το φόνο!

Άννα Μαρία Βέλλη: Το κορίτσι του Survivor σε αποκαλυπτικές πόζες (ΦΩΤΟ)

Αυτούς θέλει ο Αντόνιο Κορδόν – Οι δύο προτεραιότητες που βάζει ο Ολυμπιακός!