Οι «17 Κλωστές», η νέα παραγωγή μυθοπλασίας της COSMOTE TV σε σενάριο των Μιρέλλα Παπαοικονόμου-Κάτια Κισσονέργη και σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια, ρίχνουν «αυλαία» τη Δευτέρα 26/2 στις 23.00, στο COSMOTE CINEMA 1HD.

 

Στο πολυαναμενόμενο φινάλε της σειράς, ο Καστελάνης (Πάνος Βλάχος), συντετριμμένος από τις νέες δυσκολίες που αντιμετωπίζει, ζητάει βοήθεια από τον παπά του νησιού (Μάνος Βακούσης), χωρίς όμως να βλέπει κάποια ανταπόκριση. Πνιγμένος από το άδικο που βίωσε και υπό την επιρροή ναρκωτικών ουσιών, παίρνει μια απόφαση που τον οδηγεί σε ένα μονοπάτι χωρίς επιστροφή.

Αμέσως μετά την προβολή του στο κανάλι, το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο on demand, σε 4Κ ανάλυση.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τις «17 Κλωστές» της COSMOTE TV στο www.cosmotetv-17klostes.gr.

Ο «Καστελάνης» όπως είναι το προσωνύμιο που είχαν αποδώσει στην οικογένεια του Αντώνη οι κάτοικοι του χωριού ευθύνεται για την μαζικότερη δολοφονία στην ιστορία της Ελλάδας εν καιρώ ειρήνης και είναι ο κεντρικός ήρωας του βιβλίου. Γιατί όμως το βιβλίο πήρε αυτόν τον τίτλο;

Το 17 σηματοδοτεί τον αριθμό των θυμάτων. Ο Αντώνης σκότωσε 15 ανθρώπους μέσα στην εκκλησία, έναν στην φυλακή του Μπουρτζίου όπου οδηγήθηκε στην συνέχεια ενώ το 17ο θύμα της ιστορίας είναι ο ίδιος.

17 Κλωστές: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 20/2 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία

MotoGP VIP: Ταξίδι στο χωριό VIP του MotoGP και σας μεταφέρουμε το παρασκήνιο

Το Προξενιό της Ιουλίας: Νέο προξενιό-Αυτοί χάνουν τον ύπνο τους!