Η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε στην εκπομπή Ανοιχτά της Αννίτας Πάνια στο Open. Εκεί η ηθοποιός μίλησε για το παρελθόν της και για τις σχέσεις της ζωής της.

«Είμαι πολύ γεμάτη και πολύ τυχερή. Σε μερικούς άνδρες δεν τους άξιζα εγώ. Κάποιοι ήταν πιο καλοί και σπουδαίοι από εμένα. Εγώ μπορεί να είχα την ομορφιά και τα νιάτα αλλά δεν ήμουν στο ίδιο επίπεδο. Υπήρχε ένας άνθρωπος που δεν θα μπορούσα ποτέ να τον φτάσω σαν καλοσύνη και σαν γενναιοδωρία» είπε η Βάνα Μπάρμπα.

«Εγώ ήμουν μόνο ένα καλομαθημένο κ…οκόριτσο που ήξερα μόνο να παίρνω και να βολεύομαι όπου ήθελα… Αυτό το λέω τώρα στα 55 μου» ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα.

Χτύπησα μία γυναίκα!

Η Βάνα Μπάρμπα είπε ότι έχει σηκώσει χέρι σε γυναίκα: «Έχω δώσει σφαλιάρα σε γυναίκα. Ήταν προσβλητική απέναντί μου. Ήταν πριν γεννήσω την κόρη μου. Πηγαίναμε σε ένα ωραίο μαγαζί και συνοδευόμουν από έναν άνδρα που ήμουν και ερωτευμένη μαζί του. Εκείνη έπεφτε πάνω του, τον έπαιρνε αγκαλιά, έκανε διάφορα για να με ενοχλήσει, έντονα όμως. Μου γύρισε το μάτι εκείνη τη στιγμή και όπως είμαι της δίνω ένα χαστούκι. Και της λέω “Αυτό για να μάθεις να μην ξεπερνάς το μέτρο, Αυτό που κάνεις σου αξίζει».

Με χειροκροτούσαν από τα άλλα τραπέζια. Μου έφυγε η σελίδα, μα τώρα γυναίκα σε γυναίκα; Εγώ υποστηρίζω τις γυναίκες, τις αγαπώ, είμαστε ένα. Είχε κόμπλεξ η άλλη. Μόλις έφυγε το χαστούκι ηρέμησε, νομίζω δεν θα το ξανακάνει σε άλλες γυναίκες. Αν ήταν μια γυναίκα τόσο ανόητη θα το ξαναέκανα. Θα το έκανα γιατί είναι γελοίο, δεν μπορείς να μπαίνεις έτσι μέσα σε ένα ζευγάρι. Δεν το έχω ξανακάνει στη ζωή μου, ήταν μια πολύ κακιά στιγμή. Σίγουρα θα με θυμάται μετά από αυτό, δεν ξαναβρεθήκαμε ποτέ».

 

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη

“Γιατί ήταν προκλητικό αυτό που είπα; Είπα την άποψή μου. Όσο υπάρχω και ζω δεν θα με εμποδίσει κανείς να λέω την άποψή μου, για κανέναν. Και πληρώνω εγώ το κόστος. Κάθε μας άποψη έχει κόστος. Κι εγώ με τον Πέτρο πέρασα πολλά, προσπαθούσα να βρω θέατρο, μου έκλεισαν τις πόρτες. Δεν θα μασήσω, θα λέω την άποψή μου, δεν θα μπω σε ένα σύστημα να είμαι αρεστή και να κάνω την καλή. Είπα ένα πράγμα, εγώ θα ήθελα να πάω ξανά να δω τον Πέτρο και να τον πάρω αγκαλιά και να δω και οποιονδήποτε άνθρωπο περνάει δύσκολα και να του δώσω αγκαλιά και αγάπη. Δεν είμαι εγώ αυτή που θα κρίνω.