Η Πέγκυ Σταθακοπούλου βρέθηκε στη Φλωρεντία για τις πασχαλινές διακοπές της. Ωστόσο, όπως η ίδια αποκάλυψε είχε ένα ατύχημα όμως κατάφερε να μην χάσει το κέφι της, όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.

Η ηθοποιός προχώρησε σε μία ιδιαίτερα αστεία δημοσίευση το Μεγάλο Σάββατο. Και αυτό γιατί, παρά τον τραυματισμό στο πόδι της, η δημοφιλής ηθοποιός αποφάσισε να περάσει τέλεια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην μαγευτική Φλωρεντία έχοντας στο πλάι την αγαπημένη της κόρη! Έτσι θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα σύντομο απόσπασμα στο οποίο και η Πέγκυ Σταθακοπούλου γυρίζει… μανιωδώς πάνω στο καροτσάκι της!

«Με το πόδι μου το χάλι του… Bρήκαμε λύση με το κορίτσι μου… Η ξενάγηση στα μουσεία ήταν υπέροχη τελικά! Καλή Ανάσταση φίλοι μου» σημείωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός ενώ η κόρη της στριφογυρίζει το αναπηρικό αμαξίδιο στο οποίο κάθεται, κάνοντάς την να γελά!

 

Μετά την επιτυχία της πίσω στα 90ς, η Πέγκυ Σταθακοπούλου αφοσιώθηκε στην οικογένειά της και έζησε με τον αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Καλδή για 22 χρόνια. Παντρεύτηκαν και απέκτησαν μια πανέμορφη κόρη, την δεκαοκτάχρονη σήμερα Χριστίνα.

Ωστόσο το ζευγάρι έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους τα τελευταία τέσσερα χρόνια.