Πάνος Νάτσης

Ο θάνατος του ηθοποιού έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του

Πάνος Νάτσης: Πού θα γίνει η κηδεία;

Συντάκτης: Mediatime News

Ο θάνατος του ηθοποιού έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα του Σαββάτου,

Ο θάνατος του ηθοποιού έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα του Σαββάτου, βυθίζοντας σε πένθος τους αγαπημένους του ανθρώπους. Ωστόσο απ’ ότι φαίνεται η μητέρα του ηθοποιού δεν γνωρίζει για το τραγικό γεγονός.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Happy Day Του Alpha και μετέφερε την επιθυμία της οικογένειάς του. Επίσης διευκρίνισε και το πού και πότε θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού.

Πάνος Νάτσης: Η επιθυμία της οικογένειας

«Η οικογένεια δεν θέλει ούτε κάμερες να έρθουν στο κοιμητήριο, ούτε να υπάρχουν στεφάνια και λουλούδια και όλα αυτά να πάνε στη Διεθνή Υποστήριξη Γυναικών που είναι μία οργάνωση που υποστηρίζει τις κακοποιημένες γυναίκες. Εγώ μιλάω σαν εκπρόσωπος της οικογένειας, μου τα διοχετεύει η σύντροφός του η Διονυσία για να τα ανεβάζω στα social media», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Η νεκρώσιμος ακολουθία δεν είναι στο Γ΄ Νεκροταφείο αύριο, όπως έχει ειπωθεί, είναι στο νεκροταφείο Σχιστού στις 15:00», σημείωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, η άτυχη μητέρα δεν θα το μάθει ποτέ. Αυτό τουλάχιστον διευκρίνισε σε ζωντανή σύνδεση που είχε ο Σπύρος Μπιμπίλας με το Πρωινό του ΑΝΤ1.

«Διαβάσαμε ότι μέχρι χθες το βράδυ δεν γνώριζε η μητέρα του για τον χαμό του παιδιού της. Γιατί κανείς δεν είναι ακόμα σε θέση να της το ανακοινώσει». Αυτό είπε ο Γιώργος Λιάγκας ενώ η απάντηση ήρθε δια στόματος Σπύρου Μπιμπίλα. «Είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, ας μην μπαίνουμε σε αυτό. Δεν θα το μάθει από ό,τι ξέρω. Είναι κάτι που αφορά σε θέμα υγείας και δεν θα ήθελα να επεκταθούμε» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύντροφός του, Διονυσία, κλήθηκε να αναγνωρίσει τη σορό του, επιβεβαιώνοντας τη σχέση τους με ιατρική βεβαίωση.

Την ίδια ώρα έγινε γνωστό ότι η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε θα συνεχιστεί με τη θέση του αδικοχαμένου ηθοποιού να παίρνει ο Ευθύνης Γεωργακόπουλος.

Πάνος Νάτσης: Παραβίασε stop;

Το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον 31χρονο ηθοποιό έγινε στις 6.45 το πρωί του Σαββάτου (29.01.2022). Τότε η μηχανή στην οποία επέβαινε ο ηθοποιός, συγκρούστηκε με φορτηγό. Το δυστύχημα έγινε στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, στο Μεταξουργείο. Το φορτηγό κατέβαινε την οδό Δεληγιώργη και ο Πάνος Νάτσης την οδό Κεραμεικού.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για παραβίαση stop. Ωστόσο, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο Πάνος Νάτσης είδε το stop την τελευταία στιγμή! Ο ηθοποιός πάτησε φρένο, αλλά η μηχανή γλίστρησε, λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου. Στη συνέχεια έπεσε στην αριστερή πλευρά του φορτηγού. Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.

Exit mobile version