Την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, η Κέιτι Πράις ενημερώθηκε από έναν δικαστή ότι της αξίζει να περάσει τα Χριστούγεννα στη φυλακή, καθώς «πιάστηκε» να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ. Ωστόσο εκείνη τη γλίτωσε επειδή έχει ακολουθήσει θεραπεία απεξάρτησης στο The Priory. Για να είναι κάποιος εκεί πρέπει να πληρώνει 6.800 δολάρια την εβδομάδα.

Ωστόσο η Κέιτι Πράις εθεάθη για πρώτη φορά μετά τη σύλληψή της αφού παραβίασε το περιοριστικό διάταγμα. Μάλιστα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης πέντε ετών.

Η μαμά των πέντε παιδιών συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής, αφού η αστυνομία ενημερώθηκε από τον πρώην σύζυγό της Kieran Hayler και την αρραβωνιαστικιά του Michelle Penticost.

Το πρώην ακριβοπληρωμένο μοντέλο αφέθηκε ελεύθερο από την κράτηση. Όμως οι έρευνες συνεχίζονται και οι κατηγορίες εναντίον της θα μπορούσαν να έχουν σοβαρές συνέπειες. Κι αυτό λόγω της ποινής με αναστολή που της επιβλήθηκε τον περασμένο μήνα.

Σήμερα, εντοπίστηκε στη θέση του συνοδηγού ενός αυτοκινήτου ενώ ο αρραβωνιαστικός της την πήγαινε βόλτα.

Η Κέιτι φορούσε ένα ροζ μπουφάν και είχε μαζεμένα τα μαλλιά της σε έναν ακατάστατο κότσο.

Η ίδια φόραγε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της όπως φάνηκε από τη φωτογραφία.

Τον Δεκέμβριο, η Κέιτι καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 16 εβδομάδων με αναστολή για 12 μήνες. Επίσης είχε ποινή για 100 ώρες κοινωφελούς εργασίας. Η ίδια αφού παραδέχτηκε την ενοχή της για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Επίσης για οδήγηση χωρίς ασφάλιση και απαγόρευση κυκλοφορίας στους δρόμους.

Ένας δικαστής της είπε τότε ότι ήταν τυχερή που δεν πέρασε τα Χριστούγεννα πίσω από τα κάγκελα.

Ανακοινώνοντας την ποινή της, η δικαστής είπε: «Όταν επιλέξατε να πιάσετε το τιμόνι εκείνο το βράδυ, δεν δείξατε καμία ανησυχία για τους άλλους.»