Θα πάθετε πλάκα προφανώς με την νεαρή γυναίκα που προσπαθούσε επί 17 μήνες για πρόσληψη σε κάποια δουλειά! Μάταια έστελνε βιογραφικά παντού. Κανείς δεν είχε καν την στοιχειώδη ευγένεια να απαντήσει ακόμα και αρνητικά. Για πρόσληψη ούτε λόγος!

Σχεδόν όλοι μας έχουν απορριφθεί για μια δουλειά, για κάποια πρόσληψη, κάποια στιγμή στη ζωή μας. Και αν ανήκετε σε εκείνους που σας έχουν απορρίψει πολλές φορές ταυτόχρονα, θα καταλάβετε πόσο απογοητευτικό μπορεί να είναι.

Αλλά για τη συγκεκριμένη περίπτωση όπου καμία από τις 60 διαφορετικές εταιρείες που έστειλε βιογραφικό δεν απάντησε ήταν αποκλειστικά δικό της λάθος. Ο λόγος; Έκανε μία φρικτή… πατάτα στις αιτήσεις της!

Η Ashleigh Keenan μοιράστηκε την ξεκαρδιστική της γκάφα στον λογαριασμό της στο Twitter , @AshleighKeenan. Εκεί είπε, ότι ως έφηβη προσπαθούσε να επισυνάψει το βιογραφικό της σε διάφορες διαδικτυακές εφαρμογές. Ωστόσο λίγο αργότερα συνειδητοποίησε ότι ανέβαζε κατά λάθος δεδομένα από το πρόγραμμα παρακολούθησης της… περιόδου της.

 

Ο 23χρονος διευθυντής λογαριασμών από το Δουβλίνο της Ιρλανδίας έγραψε: «Ποτέ δεν θα ξεχάσω να κάνω αίτηση για δουλειά όταν ήμουν 17 ετών για μήνες και δεν άκουσα τίποτα πίσω, για να συνειδητοποιήσω περίπου 60 αιτήσεις αργότερα ότι είχα συνδέσει το πρόγραμμα παρακολούθησης περιόδου και όχι το βιογραφικό μου».

Η σχετική ανάρτηση της Ashleigh έχει γίνει από τότε viral και έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 49.000 likes – με εκατοντάδες σχόλια από χρήστες του Twitter.

Μάλιστα ένας εκ των αναγνωστών ήταν υπεύθυνος προσλήψεων σε μία από τις εταιρείες. Ακόμα γελάνε λέει…