Ένας ακόμα φόνος στη σειρά Κάνε ότι κοιμάσαι, έρχεται να προστεθεί στη μακριά λίστα των θυμάτων αυτής της ιστορίας, σοκάροντας για άλλη μια φορά και τον Νικόλα αλλά και την αστυνομία. Οταν και η Πολέμη βρίσκεται νεκρή, όλοι όσοι φοβούνται τη δράση των τοκογλύφων παγώνουν, ενώ οι Αρχές σηκώνουν τα χέρια ψηλά.

Νέα ερωτηματικά γεννιούνται, καθώς όλοι πλέον αναρωτιούνται ποιος είχε να κερδίσει από το θάνατό της, ενώ ο Νικόλας ανησυχεί για την περίεργη χρονική σύμπτωση του φόνου, λίγο μετά την τελευταία του συζήτηση μαζί της. Δεν ξέρει ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω από την εκτέλεσή της, αλλά αποφασίζει να τους βρει, την ώρα που ο Λημνιός συνεχίζει να πιέζει τη Βικτόρια να συνεργαστεί, λέγοντας ότι θέλει μια τελευταία εξυπηρέτηση.

Στο μεταξύ, ο Ίσσαρης με την Άννα επισκέπτονται τον Μηνά στις φυλακές για να μάθουν τι στοιχεία μπορεί να έχει σχετικά με το Θάνατο της Πολέμη, την ώρα που ο Λάκης αποφασίζει να εμπιστευτεί στον Νικόλα όσα γνωρίζει για το φόνο του Χριστόφορου.

Όλα αυτά τον φορτίζουν κι άλλο και πλέον ορκίζεται να τιμωρήσει ο ίδιος τον Μάνο και τους συνεργάτες του. Την ίδια στιγμή, η Νάσια πιέζει τον Στάθη και τη Βικτόρια να μετακομίσουν στο σπίτι τους, ενώ η Κατερίνα, θέλοντας να βοηθήσει τον Γιάννη, ο οποίος έμπλεξε. με τη διακίνηση ναρκωτικών, αρχίζει να φλερτάρει με τον Τάκη, χωρίς να αναλογίζεται τις επιπτώσεις και τον πιθανό κίνδυνο για τη ζωή της.

Και μέσα σε όλα, ο Ματθαίος προετοιμάζει τον Νικόλα για αυτό που σκοπεύει να κάνει, όμως κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το πού θα οδηγήσει ο δρόμος που έχει αποφασίσει να ακολουθήσει…

 

Κάνε ότι Κοιμάσαι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς της ΕΡΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Κλάμα στο Twitter με την αποχώρηση του Ασημακόπουλου! – Κράτησε όσο ο γάμος του Απόστολου Γκλέτσου!

Viral το ανθρωποειδές ρομπότ Ameca – Ενοχλήθηκε γιατί του άγγιξαν τη μύτη!

Survivor All Star spoiler 13/3: ΣΟΚ! Οι Μαχητές βγάζουν άλλους τρεις υποψήφιους!