Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις που φέρνει η σειρά «Ο Παράδεισος των κυριών», η οποία προβάλλεται από τον Alpha και επέστρεψε… δριμύτερη έπειτα από την διακοπή για τις γιορτές.

Η συνέχεια είναι αναλόγως καθηλωτική με τα ερωτικά μπερδέματα που θα δούμε στο σήριαλ, ανάμεσα στους ήρωές του κάτι που θα εκτοξεύσει την τηλεθέαση.

Ο παράδεισος των κυριών: Αυτός είναι ο κρυφός πόθος της Ζαχαρούλας

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Περιοδικό TV24 στην Κωνσταντίνα Γαρνέλη παραχώρησε η πρωταγωνίστρια της σειράς, Ειρήνη Βαλάτσου, την οποία έχουμε γνωρίσει μέσα από τον ρόλο της Ζαχαρούλας.

Μέσα από αυτήν, αποκάλυψε άκρως ενδιαφέροντα πράγματα όπως το απότομα προσγείωμα που θα έχει μόλις μάθει για τη σχέση του μεγάλου έρωτα της, του Ντίνου, με την Μιράντα.

Βέβαια, όπως αποκάλυψε, θα υπάρξει κάποιος που θα την φλερτάρει, αλλά είναι πολύ νωρίς για να ξεπεράσει τα όσα νιώθει για τον Ντίνο.

Η ίδια θα νιώσει εμπόδιο στη ζωή των αδερφών της, καθώς το να βρει γαμπρό αποτελεί προτεραιότητα για την Σύρμω, τη στιγμή που το φλερτ ανάμεσα στον Μεμά και την Κούλα γίνεται όλο και πιο έντονο, γεγονός που θα τους φέρει κοντά.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

Όλες οι ειδήσεις

Ο παράδεισος των κυριών: Σε αδιέξοδο ο Πασχάλης – Έτσι η Λιζέτα εκβιάζει την Βικτώρια

Σασμός: Χαμός – Τέλος ο Σταύρος σε τροχαίο μπροστά σε Μαθιό και Αστέρη

Το βραχιόλι της φωτιάς – ΕΡΤ: Χαμός με τα όσα θα δούμε στα 3 πρώτα επεισόδια