Survivor All Star: Ανατροπές χωρίς τέλος επιφυλάσσει καθημερινά το reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ το οποίο παραμένει ψηλά στους πίνακες τηλεθέασης.

Όπως έχουμε δει ήδη στο trailer που κυκλοφορεί, ο Νίκος Μπάρτζης καταγγέλλει πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου έχει κινητό μέσα στη ζούγκλα, ενω φωτιά για άγνωστο λόγω παίρνει η καλύβα των μπλε η οποία καταστρέφεται ολοσχερώς.

Παράλληλα σε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί προχώρησε σήμερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα απο την εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA.

Κατά τη διάρκεια σχολιασμού του Survivor All Star, ο γνωστός και πολύ αγαπημένος παρουσιαστής δήλωσε μεταξύ άλλων «Παιδία το Survivor έχει κανόνες. Είναι ένας χώρος που αν τον σκάψεις είναι γεμάτος, τρίκιλα, δίκιλα, ρύζι, αλεύρι κτλ. Κλέβουν απο παντού, σκάβουν και τα βάζουν μέσα. Είναι γεμάτο κινητά. Γεμάτο λεφτα. Τα παιδία έχουν κρυμμένα τα λεφτά μέσα σε φόδρες και όποιος πλησιάζει εκεί εξαγοράζεται.»

Για να δούμε άραγε ποια θα είναι η απάντηση της Ασημίνας αναφορικά με το κινητό;

Θα το παραδεχθεί ή θα το διαψεύσει;

Αν όντως το έκανε θα υπάρξει οικειοθελής αποχώρηση ή απλά θα περιμένει την ποινή της απο την παραγωγή;

Άραγε αν είχε όντως κινητό, έκανε χρήση και μίλησε με τον Χρήστο Δάντη;

Ήταν μόνη της μέσα στη ζούγκλα κάνοντας χρήση του κινητού ή και με άλλη συμπαίκτριά της η οποία έκανε και αυτή χρήση της συσκευής – αν ισχύει η καταγγελία Μπαρτζη…;






 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor διαρροή 31/1: ΟΡΙΣΤΙΚΟ SPOILER! Αυτοί κερδίζουν την 3η ασυλία!

Η γη της ελιάς: Ο Αλέξης απολύει την Χρυσούλα – Χαμός με μάρτυρα φωτιά για την δολοφονία του Κίμωνα

Σασμός: Τέλος τα γυρίσματα – Σε απεργία οι ηθοποιοί