Survivor Twitter 31/1: Το νέο επεισόδιο του Survivor είχε Κόκκινη υπεροχή στους στίβους μάχης, Μαρτίκα, ΠΑΣΟΚ και μπόλικο Twitter!

Ο Σπύρος Μαρτίκας αρχίζει να θυμίζει τον φλύαρο ρήτορα που θαυμάσαμε την περσινή σεζόν. Η Ασημίνα διέκρινε μέσα από ένα τροπικό δάσος το… ΠΑΣΟΚ και οι Κόκκινοι έκαναν συντρίμμια τους Μπλε στον στίβο μάχης.

Όλα αυτά έδωσαν τεράστια έμπνευση στο Twitter που καραδοκούσε στη γωνία.

Πριν ξεκινήσουμε, μια σημείωση. Αν οι Κόκκινοι συνεχίζουν να κερδίζουν τόσο εύκολα, τότε η παραγωγή θα πρέπει να αυξήσει τον άσκοπο χρόνο προβολής. Όχι καλλιστεία στην παραλία, όχι μαθήματα μποξ, μέχρι και μαγειρικό section θα βάλουν για να σώσουν τον τηλεοπτικό χρόνο του ΣΚΑΪ!

Πάμε λοιπόν. Οι Κόκκινοι έκαναν το 2/2 στις ασυλίες που σημαίνει τρεις Μπλε στον τάκο. Ο Μαρτίκας κέρδισε ξανά τον Κρις (είπαμε είναι… Κουρέλιο) και ανέβηκε πάνω στο τραπέζι και άρχισε να πανηγυρίζει σαν τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου στις εκλογές του 81΄.

Λίγο νωρίτερα, η Ασημίνα πάσχιζε να βρει το τροπικό δάσος που της έλεγε ο Σάκης Κατσούλης στα Παιχνίδια της Καραϊβικής, αλλά μάταια. Εκείνη, έβλεπε… ΠΑΣΟΚ!

Μετά το τέλος του αγώνα, ήταν σειρά του Κωνσταντίνου Βασάλου να ρίξει καρφιά προς πάσα κατεύθυνση. Εμ, βέβαια, αφού δεν το έχει με τους στόχους, πρέπει να βρει κάποιον εύκολο εντός των τειχών για να κράξει. Και μεταξύ άλλων, ασχολήθηκε με το beef  Χάρου και Εύης από το 2018.

Tέλος, στο Συμβούλιο είχαμε διπλή δόση Μαρτίκα που έβγαλε στη σέντρα τους Μπλε. Χαμός!

Το Twitter τα είδε όλα αυτά και φυσικά τα κατέγραψε. Ξεκινάμε!

Survivor Twitter 31/1: Τα tweets της βραδιάς