Καλοκαίρι και πάλι για τη σύντροφο του Αλέξανδρου Κοψιάλη, Σοφία Φυρού,  που κατάφερε να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη τόσο με τα stories της στο Instagram όσο και με τις πόζες που παίρνει για να φωτογραφηθεί.

Και μπορεί η πανέμορφη Σοφία να είναι μία γλυκύτατη μανούλα αλλά αυτό είναι ένα επιπλέον «ατού» για εκείνη που καταφέρνει να διατηρεί ένα καλλίγραμμο σώμα χωρίς όμως να της λείπουν οι καμπύλες!

Η μέλλουσα κυρία Κοψιάλη άκρως θηλυκή και σέξι τρελαίνει εκτός από τον σύντροφό της και όσους την ακολουθούν στα social αφού όλοι μαγνητίζονται από την όψη της τόσο πίσω όσο και μπροστά!

Επιπλέον, όταν ο Αλέξανδρος διαβάζει τα όσα γράφουν στη μητέρα του παιδιού του, φροντίζει να αστειεύεται! Όπως για παράδειγμα πριν λίγες μέρες αστειευόμενος, ο δημοφιλής influencer έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της αγαπημένης του ότι κοιτάζει ένα – ένα τα comments, ώστε να σιγουρευτεί ότι ο νικητής στο giveaway που κάνει στο προφίλ του, δεν θα είναι κανένας από αυτούς που έχουν σχολιάσει το post της Σοφίας.

Αφού τρέλανε κόσμο με τα brazilian μπικίνι της, αποφάσισε να φωτογραφηθεί και τόπλες αφού ποιος δίνει τελικά σημασία στη μικρή λεπτομέρεια που ακούει στη λέξη «μαγιό»;

Η Σοφία, που είναι σίγουρα μία από τις πιο Hot παρουσίες τόσο στα social όσο και γενικά στη σόου μπιζ, δε φαίνεται να πτοείται με τίποτα και όπως είναι κούκλα και θεά, τολμά όσα πολλές δεν θα τολμούσαν ποτέ!

 

Δείτε μόνοι σας τι ακριβώς εννοούμε!

 

Όλες οι ειδήσεις

Στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο ο Trannos

MasterChef: Ο Σωτήρης Κοντιζάς ποζάρει στα ροζ και γίνεται viral (pic)

Ελληνική Showbiz – Gossip: Πρότυπο ο Snik, πρεμιέρες και Eurobasket!