Συμβουλές ομορφιάς για κάθε εικοσάρα

Συμβουλές ομορφιάς για κάθε εικοσάρα

Συντάκτης: Mediatime News

Συμβουλές ομορφιάς

Συμβουλές ομορφιάς για κάθε εικοσάρα. Το 20-something είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα περιποίησης δέρματος. Είναι μια εποχή που δεν διστάζεις να πειραματιστείς. Όταν δοκιμάζεις, μαθαίνεις περισσότερα για τον εαυτό σου. Τι σου αρέσει και τι όχι. Είναι επίσης η εποχή που τα προβλήματα ακμής της εφηβείας συνήθως υποχωρούν, η ομαλότητα και η χροιά του δέρματος είναι και πάλι εκεί!

Όταν τα έχετε όλα αυτά υπόψη, πρέπει να φροντίσετε το δέρμα σας για να διατηρήσει την αρχική του υγεία και λάμψη. Και οι παρακάτω συμβουλές διαφέρουν για διαφορετικές ηλικιακές ομάδες.

Ακολουθεί μια ολοκληρωμένη λίστα με το πώς πρέπει να είναι ο ιδανικός οδηγός περιποίησης της επιδερμίδας σας

1. Αρχή με σωστό Καθαρισμό

Από όλες τις συμβουλές ομορφιάς για το πρόσωπό σας, το πρώτο και το κυριότερο είναι να καθαρίζετε το πρόσωπό σας κάθε φορά που επιστρέφετε στο σπίτι. Ο καθαρισμός περιλαμβάνει απαλό σκούπισμα όλου του μακιγιάζ, του αντηλιακού, της βρωμιάς και της ρύπανσης στην οποία έχει εκτεθεί το πρόσωπό σας. Οποιοδήποτε απαλό, γαλακτώδες καθαριστικό θα είναι μια εξαιρετική επιλογή για όλους τους τύπους δέρματος. Θέλουμε ζεστό νερό για να πλύνουμε το πρόσωπό μας. Στη συνέχεια βάζουμε λίγο καθαριστικό και τρίβουμε το πρόσωπό με κυκλικές κινήσεις. Ξεπλένουμε ξανά σωστά με χλιαρό νερό. Σκουπίζουμε το πρόσωπό με μια πετσέτα.

2. Ενυδάτωση του δέρματος

Το πλύσιμο ή ο καθαρισμός συχνά αφήνει το πρόσωπο στεγνό και γρατζουνισμένο. Ως εκ τούτου, το επόμενο πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι η ενυδάτωση. Μπορείτε να πάρετε οποιαδήποτε ενυδατική κρέμα χωρίς λάδι. Αυτή θα είναι ιδανική τόσο για λιπαρούς όσο και για ξηρούς τύπους δέρματος. Το να είναι το δέρμα σας ενυδατωμένο ανά πάσα στιγμή είναι μια από τις πιο σημαντικές συμβουλές ομορφιάς.Έτσι θα αποφύγετε τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες που πλησιάζουν.

 

3. Μην ξεχνάτε το αντηλιακό

 

Είτε ο ήλιος είναι πάνω από το κεφάλι είτε όχι, η εφαρμογή αντηλιακού είναι μια απαραίτητη ρουτίνα περιποίησης του δέρματος. Η ζημιά μπορεί να αποδειχθεί πολύ επιβλαβής για την υγεία του δέρματός σας. Ως εκ τούτου, βάζουμε  μόνο κρέμες και προϊόντα μακιγιάζ με προστασία SPF. Επιπλέον, κορίτσια, δεν πρέπει να σας αρέσει η έκθεση στον ήλιο.

4. Κάνουμε απολέπιση

Η απολέπιση είναι απαραίτητη για να είναι καθαρό το δέρμα σας από όλα τα νεκρά κύτταρα και τα μαύρα στίγματα. Κάντε το μόνο μία ή δύο φορές την εβδομάδα για μια λεία, ελαστική επιδερμίδα.

5. Βάλτε πολλά αντιοξειδωτικά στη διατροφή σας!

Τα αντιοξειδωτικά είναι εξαιρετικά για το δέρμα σας γιατί αποτρέπουν τη γήρανση, τα μαύρα στίγματα, τις γραμμές. Πρέπει να τρώτε πολλά αντιοξειδωτικά όπως μούρα, σπανάκι, μπρόκολο, να πίνετε πολλά ψάρια του γλυκού νερού και να πίνετε πράσινο τσάι.

6. Προστατέψτε την περιοχή γύρω από τα μάτια σας

 

Επειδή το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι πολύ λεπτό, πρέπει να το φροντίζετε με την ίδια προσοχή όπως και για το υπόλοιπο πρόσωπό σας.

Exit mobile version