Όπως είδαμε και μέσα από τα τρέιλερ του ΣΚΑΪ μέσα στο σαββατοκύριακο, η αντίστροφη μέτρηση για το All Star Survivor έχει ξεκινήσει.

Όπως είδαμε και μέσα από τα τρέιλερ του ΣΚΑΪ μέσα στο σαββατοκύριακο, η αντίστροφη μέτρηση για το All Star Survivor έχει ξεκινήσει.

Survivor All Star: Τότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός

Συντάκτης: Mediatime News

Όπως είδαμε και μέσα από τα τρέιλερ του ΣΚΑΪ μέσα στο σαββατοκύριακο, η αντίστροφη μέτρηση για το All Star Survivor έχει ξεκινήσει.

Όπως είδαμε και μέσα από τα τρέιλερ του ΣΚΑΪ μέσα στο σαββατοκύριακο, η αντίστροφη μέτρηση για το All Star Survivor έχει ξεκινήσει. Μάλιστα οι πρώτοι παίκτες έγιναν γνωστοί και ήδη είναι σε φάση προετοιμασίας λίγο πριν αποχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο.

Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως στο τρέιλερ του ριάλιτι επιβίωσης δείχνει τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Αυτό κλήθηκε να σχολιάσει στην εκπομπή Πρωινό του ΣΚΑΪ, ο παρουσιαστής του ριάλιτι, Γιώργος Λιανός.

«Αυτό το διάστημα είναι πολύ πιεσμένο για μένα, έχω άλλα δύο γυρίσματα για το Voice. Αρχές Ιανουαρίου φεύγουμε, ίσως κάνουμε και Πρωτοχρονιά στο αεροπλάνο, και 8 Ιανουαρίου ξεκινάμε. Είναι ο πέμπτος μου χρόνο στο Survivor. Κάθε παραλία έχει 2-3 ρεπόρτερ.

Πήγαινα στα εργομετρικά τεστ, μου αρέσει να παρακολουθώ όλη τη διαδικασία. Θα έχουμε πολύ δυνατούς αγώνες κι από άτομα που δεν το περιμένουμε. Θα είναι πολύ υψηλό το επίπεδο. Δεν γνωρίζω για το αν θα έχουμε το νησί της απομόνωσης», είπε ο Γιώργος Λιανός.

«Η τελική 24άδα – 26αδα με την οποία θα ξεκινήσει το Survivor δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμη. Το πρώτο τρέιλερ στο οποίο είναι και ο Ντάνος είναι πιο πολύ αφιερωματικό.

Οι 11 παίκτες του τρέιλερ έχουν υπογράψει. Και στα άλλα δύο τρέιλερ θα δούμε και τους υπόλοιπους που θα υπογράψουν. Δεν ξέρω αν θα είναι ο Ντάνος, αφήνω ένα ανοικτό παραθυράκι».

Ο πρώην νικητής του Survivor, μίλησε στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 στο οποίο δήλωσε κατηγορηματικά:

«Ένα τρέιλερ από ένα παιχνίδι στο οποίο συμμετείχα προφανώς μπορεί να με έχει μέσα αλλά όλα αυτά έτσι όπως προβάλλονται και στο τρέιλερ με κάνουν να φαίνομαι ότι θα συμμετέχω στο Survivor All Star ως παίκτης. Εμένα όταν μου προτάθηκε πριν από δύο μήνες να μπω ως παίκτης ήταν ξεκάθαρο το «όχι» μου. Από εκεί και πέρα, τελευταία βλέπω ότι πέρασα μέχρι και από εξετάσεις. Δεν έχω ιδέα και δεν θα συμμετέχω στο Survivor. Δεν γίνεται και δεν θέλω, για μένα αυτός ο κύκλος έχει κλείσει. Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όσους πάνε και στην παραγωγή».

«Δεν θέλω να αφήνουν να εννοηθεί ότι θα πάω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

 

Πότε όμως θα τελειώσει το ριάλιτι που ακόμα δεν ξεκίνησε; Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Γιώργος Λιανός, το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, θα πέσει η αυλαία.

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Σκληρός ο Γιώργης «τελειώνει» την Ιουλία με δύο κουβέντες!

Χρυσή Μπάλα: Μπορεί κάποιος να σταματήσει τον Λιονέλ Μέσι;

Σασμός: Η Δανάη Παππά αποκαλύπτει την καλύτερη στιγμή της στα γυρίσματα

Exit mobile version