«Μόλις Χθες» στον ΣΚΑΪ

Μόλις χθες: Μιχάλης και Στέφανος εναντίον Σπύρου

Συντάκτης: Mediatime News

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά «Μόλις Χθες» στον ΣΚΑΪ. Η απόφαση της Λουίζας να προχωρήσει στο διαζύγιο με τον Σπύρο

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά «Μόλις Χθες» στον ΣΚΑΪ. Η απόφαση της Λουίζας να προχωρήσει στο διαζύγιο με τον Σπύρο φέρνει καταιγιστικές εξελίξεις. Εκείνος ανοίγει άγριο πόλεμο εναντίον της. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mytv ο Στέφανος προσεγγίζει τον Μιχάλη και τον πείθει να συνεργαστούν. Έτσι θα προστατεύσουν τη Λουίζα και θα επιτεθούν στον Σπύρο.

H κατάσταση ανάμεσα στη Λουίζα και στον Σπύρο είναι έκρυθμη. Ο άντρας δείχνει πια το σκληρό και αδίστακτο πρόσωπό του στην κοπέλα και της διαμηνύει πως είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα προκειμένου να κερδίσει την επιμέλεια της μικρής Κατερίνας. Μάλιστα, όσο το κοριτσάκι εξακολουθεί να μένει μαζί του, η Λουίζα ανησυχεί πως θα καταφέρει να στρέψει την κόρη της εναντίον τόσο της ίδιας όσο και του Μιχάλη.

Από την άλλη, ο τελευταίος αντιλαμβάνεται πως στο πρόσωπο του Στέφανου βρήκε τον σύμμαχο που χρειαζόταν προκειμένου να ξεσκεπάσει τον Σπύρο και να τον καταστρέψει. Οι δυο τους είναι αποφασισμένοι να του επιτεθούν με όποιον τρόπο μπορούν και, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, οι προσπάθειές τους καρποφορούν.

Διαβάστε πρώτοι από όλους στο express.gr όλα τα spoilers της σειράς Μόλις χθές

Ο Μιχάλης, με τη βοήθεια του Στέφανου, βρίσκει τρόπο να εντοπίσουν τον Νικήτα, ο οποίος έχει βρει καταφύγιο στην Κούβα μετά τα τελευταία γεγονότα που οδήγησαν τη Λουίζα και τον όμιλο στη χρεοκοπία. Επίσης, ο Στέφανος επισκέπτεται τη Λουίζα και της προτείνει να συμμαχήσουν εναντίον του Σπύρου, ενώ την ενημερώνει ότι εντόπισε τον Νικήτα στην Κούβα και εκείνος είναι ο άνθρωπος-κλειδί, ο οποίος μπορεί να τους βοnθήσει να επιτεθούν στον Σπύρο και να τον ξεμπροστιάσουν.

Εν τω μεταξύ, η Χριστίνα συμβουλεύει τον Μιχάλη ότι δεν πρέπει να χωρίσουν με τη Λουίζα και ότι πρέπει να μείνει δίπλα της και να τη βοηθήσει. Πράγματι, ο Μιχάλης και η Λουίζα τα ξαναβρίσκουν και αποφασίζουν από κοινού να προσπαθήσουν για την Κατερίνα. Ωστόσο, η Έλενα εκβιάζει τον Μιχάλη να τη δεχτεί πίσω στη ζωή του, διαφορετικά θα καταθέσει στο δικαστήριο υπέρ του Σπύρου και θα βοηθήσει εκείνον να κερδίσει την επιμέλεια της κόρης του.

Τις επόμενες μέρες, η κόντρα της Λουίζας και του Σπύρου για την επιμέλεια της Κατερίνας συνεχίζεται όλο και πιο έντονα, καθώς ο άντρας πλέον δεν φοβάται να αποκαλύψει τον πραγματικό του εαυτό. Ο Μιχάλης και ο Στέφανος συνεχίζουν να συνεργάζονται εναντίον του και προσπαθούν να προστατεύσουν τη Λουίζα.

Μόλις χθες: Λάθος η απόφαση του Μιχάλη

Δίνουν, όμως, μάχη με τον χρόνο, καθώς ήδη ο Σπύρος έχει καταφέρει να κερδίσει έδαφος και όσο οι μέρες περνούν εδραιώνεται. Ωστόσο, μία λάθος απόφαση του Μιχάλη μπορεί να του κοστίσει. Ο άντρας θα πάει κρυφά να δει την Κατερίνα και άθελά του θα τη στρέψει εναντίον του. Παρ’ όλα αυτά, δεν το βάζει κάτω.

Με τον Στέφανο και τον Αχιλλέα, συνεχίζουν τις έρευνες για να αποδείξουν πως ο Σπύρος χορήγησε κρυφά στη Λουίζα τις ναρκωτικές ουσίες την ημέρα που η κοπέλα βρέθηκε λιπόθυμη στο σπίτι της. Μάλιστα, ο Μιχάλης καταφέρνει και βρίσκει τη διεύθυνση του διακινητή που έδωσε στον Σπύρο την ουσία με την οποία νάρκωσε τη Λουίζα και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να τον αναγκάσει να ομολογήσει την πράξη του.

Από την άλλη, ο Σπύρος ξέρει καλά πως ο χρόνος είναι εχθρός του, καθώς οι ανοιχτοί λογαριασμοί που έχει με τον Στέφανο από το παρελθόν προκαλούν στον τελευταίο οργή και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να τον καταστρέψει.

Exit mobile version