ΑΘΗΝΆ

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Η Αθηνά το έσκασε !

Συντάκτης: Mediatime News

Η Αθηνά μετά τον άδικο εγκλεισμό της στο ψυχιατρείο, αγωνιά για την τύχη του μωρού της στη σειρά Ήλιος του ΑΝΤ1. Ο Στέφανος για μία

Η Αθηνά μετά τον άδικο εγκλεισμό της στο ψυχιατρείο, αγωνιά για την τύχη του μωρού της στη σειρά Ήλιος του ΑΝΤ1. Ο Στέφανος για μία ακόμα φορά παγιδεύει την Αθηνά η οποία σιγά σιγά χάνει την επαφή της με το περιβάλλον.

Την απειλεί ανοιχτά και είναι πιο κοντά από ποτέ στο στόχο του να κλέψει το παιδί. Η Αλίκη βλέποντας τη φίλη της σε αυτή την κατάσταση, προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει τρόπο να τη βγάλει από το νοσοκομείο.

Ενώ το σκοτεινό σχέδιο του Στέφανου προχωρά, η Αθηνά έχει το δικό της κρυφό πλάνο αντεπίθεσης. Ο Αχιλλέας σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ζητήσει την επιμέλεια του παιδιού της Αθηνάς. Εκείνη προσποιείται ότι ακολουθεί την αγωγή του, προκειμένου να ελέγχει την  κατάσταση.

Ο Στέφανος βάζει μπροστά το σχέδιό του για να εξοντώσει τον Αχιλλέα και να διεκδικήσει τον γιο του. Η Βίβιαν ενοχλημένη με την απόμακρη συμπεριφορά του Στέφανου, τον παρακολουθεί και βρίσκεται μπροστά σε μία σοκαριστική αποκάλυψη.

Ήλιος: Ο Στέφανος αιφνιδιάζεται!

Η Αθηνά με τη βοήθεια της Αλίκης καταφέρνει να το σκάσει από το ψυχιατρείο και να αιφνιδιάσει τον Στέφανο.

Η Λήδα από την άλλη κατηγορεί την Άρτεμη για απειλή και επίθεση εναντίον της και καταφέρνει να τη συλλάβουν. Αυτό δημιουργεί μεγάλη ρήξη με τον Κωνσταντίνο ο οποίος της ζητά να διακόψει μαζί του κάθε επικοινωνία. Η Ελένη είναι σε δίλημμα αφού ο Ανδρέας θεωρείται ύποπτος από την αστυνομία. Στη συνέχεια, βρίσκει ενοχοποιητικά στοιχεία στο σακίδιό του και αρχίζει να υποψιάζεται πως αυτός κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις και τις δολοφονίες των νοσηλευτριών!

Exit mobile version