έλλη

έλλη

Άσε μας ρε μαμά επόμενα επεισόδια: Η Έλλη χωρίζει τον Δημήτρη

Συντάκτης: Mediatime News

Η Έλλη στη σειρά του ALPHA, Άσε μας ρε μαμά αποφασίζει να συγκατοικήσει με τη μητέρα τηs, γεγονόs που οδηγεί στο χωρισμό τηs

Η Έλλη στη σειρά του ALPHA, Άσε μας ρε μαμά αποφασίζει να συγκατοικήσει με τη μητέρα τηs, γεγονόs που οδηγεί στο χωρισμό τηs με τον Δημήτρη. Παράλληλα, η νέα απάτη τηs Αλίκηs κάνει πυρ και μανία τη Ρωξάνη και τον Θωμά. Ηκατάσταση και πάλι ξεφεύγει, όταν η Αλίκη αποφασίζει να παραγγείλει υλικά από προμηθευτές της «μαύρης ατζέντας», υπερτιμολογώντας τα.

Ο Λευτέρης με τη Νάντια, παρότι βρίσκονται ένα βήμα πριν από τις υπογραφές για το διαζύγιο, νιώθουν ακαταμάχητη έλξη και ο έρωτάς τους φουντώνει! Αντίθετα, το σχέδιο της Γεσθημανής να τα ξαναβρούν ο Βασίλης και η Νικόλ αποτυγχάνει παταγωδώς.

Ο Θωμάς συναντάει τη Ρωξάνη κρυφά για να της ζητήσει συγγνώμη και να τη βεβαιώσει ότι αυτός δεν είχε ιδέα για την απάτη της Αλίκης. “Οσο η Ρωξάνη με έκτακτα οικογενειακά συμβούλια προσπαθεί να δει πώς θα χειριστεί τη νέα απατεωνιά της Αλίκης, εκείνη προσπαθεί να «μαλακώσει» τον Θωμά που πλέον δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Το απόγευμα έχει προγραμματιστεί να τοποθετηθούν οι πλακέτες για την έναρξη των έργων στο Πόρτο Τσίγκρι!

Ο Βασίλης δεν μιλιέται, ενώ η Νικόλ αποφασίζει να παραιτηθεί από την ΑΡΜΕΚΟ, προκαλώντας έτσι την αναστάτωση όλων.

Ο Λευτέρης και η Νάντια συνεχίζουν να κρύβονται στο δωμάτιό του. Την ίδια ώρα, ο Θωμάς προσπαθεί να συνετίσει την Αλίκη και ταυτόχρονα προτείνει στον Δημήτρη να κάνει τον ενδιάμεσο των δύο εταιριών. Η Έλλη, από την άλλη, περνάει πολύ χρόνο με τη Μελισσάνθη, ώσπου αποφασίζει να συγκατοικήσει μαζί της. Η ανακοίνωση της απόφασής της στον Δημήτρη έχει αποτέλεσμα το χωρισμό τους.

Άσε μας ρε μαμά: Δείτε το trailer του επόμενου επεισοδίου

Με αγαπησιάρικη διάθεση, αισιοδοξία και πολύ χιούμορ. Με έντονο γυναικείο πρόσημο και πολύ αγαπημένους ηθοποιούς θα δούμε καταστάσεις οικείες και γνώριμες να εκτυλίσσονται γύρω από οικογενειακές αλλά και άλλες σχέσεις. Οι περιπέτειες των ηρώων με τις συγκρούσεις, τις ανατροπές, τις φιλίες και τους έρωτές τους θα γίνουν μέρος της καθημερινότητας μας.

 

Exit mobile version