άγριες μέλισσες

άγριες μέλισσες

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ο Ζάχος προδίδει τον Πέτρο;

Συντάκτης: Mediatime News

Στις Άγριες Μέλισσες δράση και πλοκή ξετυλίγονται και κρατούν τους τηλεθεατές κολλημένους με την αγαπημένη δραματική σειρά του ΑΝΤ1.

Στις Άγριες Μέλισσες δράση και πλοκή ξετυλίγονται και κρατούν τους τηλεθεατές κολλημένους με την αγαπημένη δραματική σειρά του ΑΝΤ1. Ο Ζάχος φτάνει στο σημείο να προδώσει τον Πέτρο; Ποια κάνει δεύτερες σκέψεις για μία απόφαση που έχει ήδη πάρει;
Δευτέρα

Η προσπάθεια των Σεβαστών να κερδίσουν χρόνο για το αεροδρόμιο πέφτει στο κενό. Ο Δούκας και η Μυρσίνη αποφασίζουν να προχωρήσουν σ’ ένα παράτολμο σχέδιο προκειμένου να μη χάσουν την περιουσία τους. Δεν πρέπει να αφήσουμε τίποτα στην τύχη, ήρθε η ώρα να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, του λέει η Μυρσίνη.
Την ίδια στιγμή η Πηνελόπη ανακαλύπτει στην ατζέντα του Μελέτη μία σημαντική πληροφορία, ενώ η παράνομη σχέση της Κορίνας και του Μπάμπη θα αποκαλυφθεί σε ένα της οικογένειας Μεγαρίτη. Ο Νικηφόρος αποφασίζει να μπλέξει στην υπόθεση της έκθεσης του Ξανθού.

Άγριες Μέλισσες: Έξαλλος ο Ακύλας!

O Ακύλας έξαλλος με την επίθεση που του έκανε το χωριό, βρίσκει και την οικογένειά του απέναντι. Η Ζωή προειδοποιεί την Κορίνα για τον κίνδυνο που διατρέχει αυτή κι ο Μπάμπης, συμβουλεύοντας να έχει τα μάτια της δεκατέσσερα. Ο Νικηφόρος κατεβαίνει στην Αθήνα μαζί με την Ασημίνα για να βρούνε τον Θόδωρο Ξανθό, ενώ η Ελένη και ο Λάμπρος δεν φεύγουν απ’ το πλευρό του Ζάχου.
Ο Δούκας με τη Μυρσίνη με τη συγκατάθεσή του Φραγκούδη προχωράνε το σχέδιο για να πιέσουν τα παιδιά τους να δεχτούν το αεροδρόμιο στο Διαφάνι αν χρειαστεί. Ο Σταμάτης συγκρούεται με τον Παναγιώτη για τα μάτια της Βιολέτας και ο Ντουνιάς χειραγωγεί τον Ζάχο για να πάρει πληροφορίες.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 111 στις 11/5/2022

Ο Πέτρος καταφέρνει να ξεφύγει απ’ τον Ντουνιά και τους άντρες του και ζητάει καταφύγιο απ’ τον Λάμπρο. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ξεκινούν την έρευνα στην Αθήνα αλλά οι πρώτες πληροφορίες που συλλέγουν δεν ενθαρρυντικές. Η Πηνελόπη συνεχίζει τη δική της έρευνα για να βγει στο φως η αλήθεια για το φόνο του Γραγματικού και η Μυρσίνη προσπαθεί να πείσει τον Κωνσταντή να δωροδοκήσουν έναν αξιωματούχο της κυβέρνησης.

Ο Πέτρος υποψιάζεται πως ο Ζάχος κατέδωσε την κρυψώνα του και η Ελένη φοβάται πως οι υποψίες του είναι αληθινές… Στη σκέψη πως ο Ζάχος προέβη σε αυτή την κίνηση παθαίνει σοκ, αφού ξέρει πως ο κλοιός θα στενέψει επικίνδυνα για τον Πέτρο.

Ο Ζάχος πίσω από την προδοσία;

Την επόμενη μέρα, ο Πέτρος κρύβεται στο Διαφάνι ενώ όλοι υποψιάζονται τον Ζάχο ότι τον κατέδωσε. Είναι όμως αυτή η πραγματικότητα; Ο Νικηφόρος με την Ασημίνα στην Αθήνα ζούνε τον έρωτά τους ενώ παράλληλα προσπαθούν να φτάσουν στο Θόδωρο Ξανθό.
Ο Κωνσταντής πείθεται από τους γονείς του να λαδώσει τον υποτιθέμενο κυβερνητικό υπάλληλο και η Πηνελόπη με μία ανατρεπτική κίνηση προσεγγίζει το πρόσωπο που θα την βοηθήσει στην έρευνα της. Η Κορίνα επηρεασμένη από τον Μπάμπη αρχίζει να αμφιβάλλει για τον Ακύλα, ενώ η Ουρανία έχει δεύτερες σκέψεις για το ταξίδι τους στην Αμερική…

Exit mobile version