aggelos

Survivor: Αποχωρεί εκτάκτως ο Άγγελος Πουλής-Τι έχει συμβεί

Συντάκτης: Mediatime News

Το χτεσινό αγώνισμα του Survivor άρχισε όπως είδαμε με μία απώλεια. Όπως είπε ο παρουσιαστής του ριάλιτι του ΣΚΑΪ ο Άγγελος Πουλής

Το χτεσινό αγώνισμα του Survivor άρχισε όπως είδαμε με μία απώλεια. Όπως είπε ο παρουσιαστής του ριάλιτι του ΣΚΑΪ ο Άγγελος Πουλής δεν θα παίξει καθώς πρέπει να βρεθεί στο νοσοκομείο για να τον δει ο γιατρός.

Ο ίδιος ο παρκουρίστας- κασκαντέρ είχε εξομολογηθεί πριν το παιχνίδι πως μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων πέρασε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο του άφησε θέματα καρδιοαναπνευστικά προβλήματα. Έτσι έπρεπε να τσεκάρει ο γιατρός ότι είναι εντάξει για να παίξει.

Ωστόσο όπως είπαν πριν λίγο στην εκπομπή του Open Ποιος είναι πρωινιάτικα, ο Άγγελος θα αποχωρήσει οριστικά από το παιχνίδι. Μάλιστα, στο χτεσινό επεισόδιο ο Γιώργος Λιανός είχε πει ότι περιμένουν να βγουν οι εξετάσείς του προκειμένου να δουν αν θα συνεχίσει στο reality.

 Survivor: Οικειοθελής αποχώρηση

«Αποχωρεί οικειοθελώς ο Άγγελος ο παρκουρίστας, ο κασκαντέρ…. Πήγε στο νοσοκομείο, έκανε εξετάσεις και οι γιατροί είδαν ότι έχει καρδιοαναπνευστικά προβλήματα. Έτσιι σύμφωνα με τις πληροφορίες μας το κλίμα δεν τον ευνοεί και θα αποχωρήσει». Αυτό ειπώθηκε στην εκπομπή της Μπέτυ Μαγγίρα.

ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ!
ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΜΠΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ




Ο Άγγελος Πουλής πριν από 6 χρόνια αποφάσισε να κυνηγήσει κάτι μεγαλύτερο. Οι στόχοι του τον οδήγησαν στο Λος Άντζελες. Συμμετείχε σε διαφήμιση ως stunt του Ντίλαν Ο’Μπράιαν. Ακόμα πρωταγωνίστησε στα πόστερ, στα DVD covers και στο πρόμο υλικό της ταινίας «American assassin». Επίσης πήρε μέρος σε exhibition video που προβάλλεται σε μια τεράστια led οθόνη στο κέντρο του Λος Αντζελες όπου έκανε παρκούρ και έκανε το ντεμπούντο του στη σειρά επιστημονικής φαντασίας «The last ship» του Μάικλ Μπέι. Με τους Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον συνεργάζεται για ένα reality περιπέτειας που ονομάζεται «The runner».

Exit mobile version