Ασημίνα - Μαχητές Survivor

Δεν ξέρουν πως να διαχειριστούν την πείνα τους οι Μαχητές

Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου

Η πείνα έχει χτυπήσει εδώ κι εβδομάδες τους Μαχητές του Survivor. Η διαχείρισή της πείνας έγινε το κύριο θέμα στην καλύβα των Μπλε.

Η πείνα έχει χτυπήσει εδώ κι εβδομάδες τους Μαχητές του Survivor. Η διαχείρισή της πείνας έγινε το κύριο θέμα στην καλύβα των Μπλε. Φαίνονται εξαντλημένοι και με την Ασημίνα να αντιμετωπίζει πρόβλημα, το τρόπαιο φαγητού δεν θα είναι εύκολο. Αυτή τη φορά, θα έχει ζυμαρικά με λαχανικά.

Η Ασημίνα έχει πεισμώσει, θέλει να παίξει πάρα πολύ. Οι υπόλοιποι της ομάδος των Μπλε, την παρακινούν να μείνει στον πάγκο και να ξεκουραστεί.

Η πολιτική που αποφάσισαν να ακολουθήσουν οι Μαχητές είναι να μην παραπονεθούν στο συμβούλιο, ότι πεινάνε. Να σταματήσουν να κλαίγονται και να συνεχίσουν δυναμικά για να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού. Η Ασημίνα θα δώσει κανονικά το παρόν και αντιμέτωπη με την Κάτια, θα προσπαθήσει για την νίκη.

Ας δούμε τι θα γίνει απόψε, αν και ήδη γνωρίζουμε, αφού η Γεωργία μας ενημέρωσε μέσα από το Sportime. Οι κόκκινοι θα είναι για μία ακόμα φορά οι νικητές.

Exit mobile version