Αλέκος Συσσοβίτης: Νέα δήλωση για το MeToo που θα προκαλέσει

Αλέκος Συσσοβίτης: Νέα δήλωση για το MeToo που θα προκαλέσει

Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δήλωση που θα συζητηθεί από τον ηθοποιό, Αλέκο Συσσοβίτη

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τον δημοσιογράφο, Γιώργο Πράσινο έδωσε ο γνωστός ηθοποιός, Αλέκος Συσσοβίτης που βρέθηκε πρόσφατα στο προσκήνιο για μια δήλωση του για το MeToo.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, αναφέρθηκε και πάλι στο κίνημα και προχώρησε σε μια νέα δήλωση που αν μη τι άλλο αναμένεται να συζητηθεί.

Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτηση για την παλαιότερη δήλωση του πως οι γυναίκες προκαλούν εν αγνοία τους, ο ίδιος θέλησε για ακόμη μια φορά να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

«Όταν νιώθω πως κάτι γίνεται λάθος, πάντα ζητάω συγγνώμη. Έχω μεγαλώσει με μια μάνα και την αγάπη της και δεν θα μπορούσα να μην σέβομαι τις γυναίκες. Η μητρική αγάπη επηρεάζει την πορεία της ζωής. Της είχα αδυναμία, μεγάλωσα με πολλή αγάπη και στοργή οπότε έχω τεράστια αδυναμία στο γυναικείο φύλο. Σε εκείνη τη συνέντευξη μιλούσα για τον ρόλο μου στην Στοργή όπου ο ήρωας βιάστηκε ψυχολογικά από την μητριά του και τα αδέλφια του. Εννοείται πως είμαι ενάντια στη βία και προσωπικά ποτέ δεν άσκησα βία. Το να αμυνθώ πιτσιρικάς σε έναν καβγά, ναι το έκανα, αλλά να σηκώσω χέρι σε γυναίκα, ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Παράλληλα απάντησε στην ερώτηση για το αν η εποχή του Metoo έχει επηρεάσει το φλερτ και έχει βάλει δεύτερες σκέψεις στους άνδρες, λέγοντας πως «νομίζω πως ζούμε νέο τάξη πραγμάτων. Το σκέφτομαι δύο και τρεις φορές. Δεν έχω τον αυθορμητισμό που είχα. Έτσι ζούσαμε όμως, με τον ίδιο τρόπο, αυθόρμητα, αντιδρούσαν οι γυναίκες ή οι άνδρες, δεν έχει σημασία το φύλο ούτε τα γούστα του καθενός. Νομίζω οτι πλέον ζούμε σε εποχές φοβικές. Η ζημιά έγινα από τον κορονοϊό σε συνδυασμό με το Metoo».

 

Exit mobile version