Το έπαθλο φαγητού αλλά και μία αποχώρηση επιφυλάσσει το αποψινό Survivor. Οι παίκτες μοιάζουν να είναι έτοιμοι για όλα ενώ

Το έπαθλο φαγητού αλλά και μία αποχώρηση επιφυλάσσει το αποψινό Survivor. Οι παίκτες μοιάζουν να είναι έτοιμοι για όλα ενώ

Survivor All Star spoiler 23/3: Ο Καραγκούνιας βλέπει… φαντάσματα-Σκληρές εικόνες στο στίβο μάχης!

Συντάκτης: Στέφανος Μάργαρης

Το έπαθλο φαγητού αλλά και μία αποχώρηση επιφυλάσσει το αποψινό Survivor. Οι παίκτες μοιάζουν να είναι έτοιμοι για όλα ενώ

Το έπαθλο φαγητού αλλά και μία αποχώρηση επιφυλάσσει το αποψινό Survivor. Οι παίκτες μοιάζουν να είναι έτοιμοι για όλα ενώ στο τρέιλερ που κυκλοφορεί βλέπουμε Νικολέτα και Κορόμι να εμφανίζονται μάχιμοι για ό,τι κι αν συμβεί!

Ωστόσο όλοι καταλαβαίνουμε πως οι παίκτες πλέον δεν παραμένουν για το αγωνιστικό κομμάτι. Πάνε άλλωστε τα χρόνια, όπως για παράδειγμα το 2017, που κράταγαν τον Αγγελόπουλο για να τον βλέπουν να κερδίζει τους υπόλοιπους! Τώρα, απολαμβάνουμε, ριάλιτι και μάλιστα όχι… ποιοτικό!

Ήδη από χτες (22/3) ξέρουμε ποιος ή ποια θα φύγει. Το αναφέραμε άλλωστε ΕΔΩ. Αυτό που συμβαίνει όμως, όπως καταγγέλλει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος παρεπιπτόντως είχε καιρό να κάνει την εμφάνισή του, είναι ότι κάποιος διαρρέει πληροφορίες μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης και τον Άγιο Δομίνικο. Δηλαδή φροντίζει για μία ακόμα φορά, να ανάψει φωτιές τόσο στον ΣΚΑΪ, όσο και στην ίδια την παραγωγή του Ατζούν.

 

Φυσικά δεν έλειψαν για μία ακόμα φορά τα παρατράγουδα ανάμεσα σε Εύη Σαλταφερίδου και Ηλία Γκότση από τη μια και Τάκη Καραγκούνια από την άλλη. Ο Καραγκούνιας κατά τη διάρκειά του κιου του και ενώ μίλαγε κατά του Ηλία Γκότση και της Εύης Σαλταφερίδου, είδε την δεύτερη να περνάει από κοντά.

Αυτό «φόρτωσε» τον 50χρονο που δε θέλει και πολύ, και ο οποίος είπε ότι δεν γουστάρει να κάθονται και να ακούνε τα cue του. «Ήρθα να πάρω την καρύδα άνθρωπέ μου και γυρνώ. Είναι δυνατόν να ακούσω τα cue σου; Τι πρόβλημα έχεις ρε φίλε; Έχεις μεγάλο πρόβλημα. Έκανα δύο βήματα, είδα ότι είσαι εδώ και ξαναέφυγα. Θα με βγάλεις ρε φίλε τώρα ότι ακούω τα cue σου; Με είδες ότι πέρασα, πήγα να πάρω την καρύδα και τώρα λες ότι ακούω το cue σου. Θες, δεν θες αυτό που είσαι θα το δει ο κόσμος», ανέφερε η γυμνάστρια.

 

Survivor: Δείτε το αποψινό τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με τον Δημοσθένη-Σκοτώνει τον Λεωνίδα;

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα: Το κανάλι μετάδοσης της αναμέτρησης

Έρωτας Φυγάς: Χαμός με Μάρκο και Αλεξάνδρα-Έτσι σχεδιάζουν τη φυγή τους!

Exit mobile version