Σασμός

Σασμός

Σασμός: Η Άσπα σε τρυφερή σχέση με τον Μύρωνα

Συντάκτης: Στέφανος Μάργαρης

Η πρωταγωνίστρια της σειράς του ALPHA, Σασμός, Βέρα Μακρομαρίδου, μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό για τον ερχομό του Παύλου

Η πρωταγωνίστρια της σειράς του ALPHA, Σασμός, Βέρα Μακρομαρίδου, μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό για τον ερχομό του Παύλου αλλά και πώς αλλάζει η ζωή της ηρωίδας.

Σύμφωνα με την ηθοποιό, η Άσπα είναι μία ηρωίδα κοντά στην ίδια αλλά και τόσο διαφορετική εκ του αποτελέσματος! Κάνει δηλαδή τελείως άλλες επιλογές στη ζωή της από αυτές που θα έκανε η ίδια.  Επιπλέον θα μπορούσε όχι μόνο να είναι φίλη της σαν ηρωίδα αλλά ακόμα και αδελφή της αφού είναι σαν ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας, φύσει αισιόδοξη αλλά η ζωή της τής έχει φέρει τόσο πόνο που την κάνει να περνάει από πολλά στάδια. Η ίδια φαίνεται να τη δικαιολογεί αφού είχε λόγους που ήταν δυστυχιχμένη στο γάμο της γι αυτό και η απιστία ήταν μία αντίδραση της. Η απιστία ήταν μία εξαίρεση και όχι ο κανόνας αφού είναι ένας καθαρός χαρακτήρας που αγαπάει πραγματικά και θέλει να δημιουργεί αληθινές σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω της.

Η τηλεοπτική Άσπα, θα νιώσει ικανοποίηση όταν μαθαίνει ότι ο Κώστας πεθαίνει. Θα νιώσει ότι έφυγε το μεγαλύτερο βάρος στη ζωή της και βρήκε επιτέλους την ελευθερία της. Σίγουρα πρόκειται να έχει μία πολύ τρυφερή και ανθρώπινη σχέση με τον Μύρωνα αν και η ίδια δε γνωρίζει ή δε θέλησε να πει, αν τελικά αυτό θα εξελιχθεί σε ερωτική σχέση με αμοιβαία αισθήματα..

Τέλος η ηθοποιός αποκάλυψε ότι η ηρεμία θα αργήσει να έρθει για την οικογένεια Βρουλάκη που όμως θα νιώσουν μία μεγαλύτερη ασφάλεια με τον Παύλο στο πλευρό τους.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

H άσκηση που φέρνει οργασμό στις γυναίκες; – Μπορεί να είναι και μία στις τέσσερις

«Καλάθι του νοικοκυριού»: Αλλαγές τελευταίας στιγμής στα προϊόντα – Πότε θα εφαρμοστεί

Σάλος με τον Γιώργο Λιάγκα: Γιατί είχε φωτογραφίες της 12χρονης στο κινητό του-Είναι δικηγόρος ή εισαγγελέας;

Exit mobile version