Άγρια γη

Άγρια γη

Άγρια Γη: Η Ρένα ανακαλύπτει πως ο Λουκάς την απατά

Συντάκτης: Στέφανος Μάργαρης

Ανθρώπινες σχέσεις, συμφέροντα, πάθη και ακραίες καταστάσεις δοκιμάζουν καθημερινούς ανθρώπους στη σειρά Άγρια Γη του ΣΚΑΪ.  Σε μια

Ανθρώπινες σχέσεις, συμφέροντα, πάθη και ακραίες καταστάσεις δοκιμάζουν καθημερινούς ανθρώπους στη σειρά Άγρια Γη του ΣΚΑΪ.  Σε μια επαρχιακή πόλη, η ζωή κοντά στη γη κάνει τα πράγματα πιο απλά, πιο ουσιαστικά. Τα πρόσωπα δεν είναι μόνο σκληρά αλλά και ευαίσθητα όπως είναι η γη που τους θρέφει.

Το καλό μαζί με το κακό συνυπάρχει και οδηγεί τις ζωές τους σε ένα πόλεμο που δεν τελειώνει ποτέ. Τα κρυμμένα μυστικά, η ανάγκη για δικαίωση και η δίψα για εκδίκηση, σκεπάζουν τη φωνή της μετριοπάθειας και της λήθης. Στην Άγρια Γη, η δύναμη της εκδίκησης συγκρούεται με τη δύναμη της αγάπης. Μιας αγάπης που ξεκίνησε μαζί με το κακό που έχει απλώσει τις ρίζες του παντού.

Στο ενδέκατο επεισόδιο της σειράς η σχέση του Στέφανου και της Ελπίδας αναμένεται να περάσει μεγάλη κρίση. Εκείνη του ζητάει να χωρίσουν, αλλά ο Κωστής, μετά από χειριστικές κινήσεις του Στέφανου, ζητάει επίμονα από την Ελπίδα να μη χωρίσουν με τον μπαμπά του, φέρνοντάς την σε δύσκολη θέση. Ο Λουκάς απατά την Ρένα και εκείνη το ανακαλύπτει! Όπως είναι φυσικό η ίδια σοκάρεται.

Στο μεταξύ ο Στέφανος συγκρούεται για άλλη μια φορά με τον πατέρα του, τον Θωμά, ενώ ο Άρης προκειμένου να μάθει στοιχεία για τον χαμένο αδερφό του, κάνει μια παρανομία. Ο Μιχάλης μπαίνει στη διαδικασία να κάνει κι αυτός κάτι παράνομο, προκειμένου να μη βρει μπελά ο Άρης. Εν τω μεταξύ, η Όλγα και η Ελπίδα λαμβάνουν με ανώνυμη αλληλογραφία κάποια παράξενα κομμάτια από ένα παζλ, προκαλώντας την ανησυχία της Όλγας, που ζητάει από τον Γιώργο να βρει ποιος τα στέλνει. Ο Στέφανος, πιστεύοντας ότι κάτι τρέχει μεταξύ της Ελπίδας και του Άρη, επιτίθεται στον Άρη, ενώ μια πληροφορία που δίνει ο Μιχάλης στον Άρη για τον μικρό αδερφό του, αναπτερώνει τις ελπίδες του.

Άγρια Γη: Το σημερινό τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Κατάρ 2022: Οι δέκα WAGS που θα σε κάνουν να παραμιλάς!

Ολυμπιακός: Γιατί χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς η υπόθεση Βρσάλικο

Η Φαίη Σκορδά στο πλευρό της Δούκισσας Νομικού: «Τώρα καταλαβαίνετε»

Exit mobile version