μονογυιος

Τζώρτζης Μονογυιός: Τελέστηκε το 40ημερο μνημόσυνο

Συντάκτης: Mediatime News

Ο επιχειρηματίας Τζώρτζης Μονογυιός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης πριν μερικές μέρες. Σήμερα η οικογένειά του τέλεσε

Ο επιχειρηματίας Τζώρτζης Μονογυιός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης πριν μερικές μέρες. Σήμερα η οικογένειά του τέλεσε το 40ημερο μνημόσυνο στην Μύκονο, στον τόπο καταγωγής του.

Σύμφωνα με το mykonoslivetv Τραγική φιγούρα η χήρα Αθήνα Κοντοπάνου. Η Αθηνά δεν ήταν παρούσα στην κηδεία στο νησί των Ανέμων καθώς παρέμενε στο νοσοκομείο τραυματισμένη μετά το δυστύχημα.

Στο μνημοσύνο και η αδελφή του εκλιπόντος, βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού, που δεν έκρυψε την συγκίνησή της καθώς η απώλεια του αγαπημένου της Τζώρτζη είναι μεγάλη.

Παρόντες και πολλοί φίλοι και συγγενείς που έτρεφαν μεγάλη αγάπη και εκτίμηση στον επιχειρηματία και ταξίδεψαν από την Αθήνα για το μνημόσυνο.

Τζώρτζης Μονογυιός: Πώς έγινε το δυστύχημα

Λίγα χιλιόμετρα μετά την παραλαβή της, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε σε μια ταμπέλα στη διαχωριστική νησίδα και στη συνέχεια σε δέντρο. Το αμάξι πήρε αμέσως φωτιά. Φίλοι που ήταν πίσω έτρεξαν σε βοήθεια. Απεγκλώβισαν τη σύζυγό του Αθηνά Καραπάνου, η οποία ήταν βαριά τραυματισμένη αλλά είχε τις αισθήσεις της και στη συνέχεια τον φίλο τους. Ήταν όμως ήδη αργά…

Ο θάνατός του οφείλεται σε βαριές κρανιογκεφαλικές κακώσεις ενώ έφερε και εγκαύματα στο κεφάλι και στο σώμα.

Η κηδεία του έγινε μερικές ημέρες αργότερα στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Μύκονο. Η σύζυγός του η οποία νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της δεν είχε ενημερωθεί για το θάνατο του συζύγου της. Τραγικές φιγούρες στην κηδεία η οικογένειά του, οι δυο ηλικιωμένοι του γονείς και η αδελφή του Κατερίνα.

Exit mobile version